banner798
Bazı futbolcularımız final maçı sonrası yaptığım eleştirilerden dolayı beni arayıp sezon içerisinde ve final maçı öncesi dönemi ile ilgili yaşananlar hakkında bilgi verme ihtiyacı hissettiler.

Bazı futbolcular ise yaptığımız eleştiriler nedeni ile mahkemeye verme çabalarına girdiler. Ve bir kez daha anladım ki yazdığım BAFRALILAŞMA yazısı tam yerine oturmuştur. Kamuoyu ise bu düşüncemi bütün gücü ile desteklemektedir.
 
Yalnız bu düşüncelerin ve spor kamuoyunun isteklerinin şu andaki mevcut yönetim ile gerçekleşmeyeceğidir. Sanıyorum şu günlerde yönetim topluca istifa kararı alır ve kongre tarihini belirler o tarih ise haziran ayının ilk yarısı olabilir.
 
Bafralılaşma adına atılacak adımlar ise yeni gelecek yönetim tarafından belirlenir ve hayata geçirilir. Yönetime gelecek şahısların bu düşünce yapısını KADÜK duruma düşürmemeleri lazım. Burada atılacak bazı adımlar ile ilgili görüşlerimi söyleyebilirim.
 
1.Öncelikle Bafralı futbolcular takıma kazandırılır.
2.Maç başı ödeme sistemi kaldırılır maaş sistemi uygulanır.
3.Fazla para tutacak personele son verilir.
4.Antrenörler Bafra dan olur.
5.Maaşlı genel kaptan sistemi kaldırılır.
6.Kulüpteki yemek sistemi tek öğüne düşürülür.(detayını sorana açıklarım)
7.Futbolcu sayısını azaltırsın.
8.Eksik kalan futbolcunu ise samsun bölgesinden cüzi rakamlarla transfer edersin.
 
Üstte yazdığım 8 ana başlıklardan çok büyük tasarruf sağlanır.
Tabiî ki ben bu konuyu işledikçe bazı insanlar ise senaryolar yazıp nasıl hayata geçiririz düşüncesiyle kendilerini meşgul ederlerken fırsatını yakaladıklarında köstek olacaklardır bazıları da anketler yapıp futbolun ortadan kalkması için bilip bilmediği şekilde karalamalar yapıyor. Sorunları doğru teşhis edip yazıverse aklım eyvallah diyecek ama olayı kişiselleştirip yazmaya bir anlam veremiyorum.
 
Diğer sitedeki arkadaşı severim ama spor yazarı yoktur ifadeleri ile menfaatleşme suçlaması yapmış buna üzüldüm. ŞÜKRÜ NEİŞ döneminde O arkadaşın sitesinde de yazdım. Menfaat uğruna yazsam veya eleştirsem en iyi kendisi bilmesi lazım ayrıca benim artık yazı yazmamam gerektiğini söylediğinde kendisine teklif edilenleri unuttum sanıyor herhalde.
Nedim hoca olarak bu güne kadar kimseden korkarak yazmadım ve bana kimsede telkinde bulunmamıştır ve bulunamazda. Ben insanın iyi niyetli olup olmadığına bakarım.
 
Spora harcanan para konusunda ise yanlış anket ve yanlış tespit yapıyorsun.
Yiğidi öldür ama hakkını teslim et. Daha önceki başkanlar döneminde kaç basın mensubu ne kadar aylık para alıyordu onu yazıver. Aylık tutarı ne kadardı ortaya çıkar ve söyle.
Küçük bir hesapla bu tutarın ayda 50.75. milyar lira arasında olduğunu biliyoruz. O zamanlarda bu anketleri niye yapmıyordun.
 
Yani insanlarımız spor parasının kaynağı oradan çıkıyor eğer böyle hesap yaparsak.
Ama bu yöneticilerimiz ve son 2 yıldır yönetime gelen arkadaşlar bu işi becerememişlerdir.
Sorun yönetici arkadaşlardadır sorun Bafralılaşmamaktadır.
Yakında kongre olacak ve buraya yazıyorum ve buna sende dâhilsin Bafra spora kulüp başkanı olun 2 gün sonra belediye başkanına yalvaracaksınız. Bize yardım et diye.
Buradaki sorunun teşhisi bellidir ve bu konuda zihni şahine destek verip SPOR YAPMA konusunu işlemeliyiz. Bu görüşlerimin tartışılmasını sağlamalıyız ve her türlü görüşlere açık olmalıyız. İllaki nedim hoca dedi diye her şey o şekilde olacak diye bir şey yok. Ama uygarca tartışıp fikirlerimizi ortaya koyabilmeliyiz. Siz okurlarında yorumları ile görüşlerini ve desteklerini bekliyorum. Saygılarımla
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.