banner798
 BEN ENGELLİYİM
Bafra Musiki Derneği , Şiir Kulübü olarak, zaman zaman düzenlediğimiz şiir etkinliklerinden birisine misafir davet ederken , şehrimizde yaşayan engelli bir arkadaşımız olan Nesrin Yenen arkadaşımızı da çağırmayı düşündüm . Kendisini telefonla aradım , bir şiir etkinliği yapacağımızı ve onu da aramızda görmek istediğimizi söyledim. 
Davetimiz için mutlu olduğunu ve bizlerle olamaktan sevinç duyacağını belirtti. 
Dinletinin nerede olduğunu sorduğunda " engelli " aklımla dernek binamızda olduğunu söyleyiverdim . 
Nesrin hanım gayet sakin ve anlayışlı ses tonu ile , benim engelimi saklamak istercesine " ama ben oraya çıkamam ki ,binanız iki katlı deyince , nasıl bir çam devirdiğimi anlamakta gecikmiştim . 
Sonrasında, dilediğim özürler , her ne kadar Nesrin Hanım ; rica ederim olabilir , önemli değil dese de benim açımdan affedilir bir hata değildi . 
Bu engelimi hiçbir zaman unutmayacağım . Sözde engelli ! Nesrin Yenen arkadaşımız şahsında tüm engelli dostlarımızdan 3 Aralık Engelliler Günü adına özür diliyorum . 
Bağışlayın ...
Ben engelliyim ...
Sevgiyle Kalın  Hoş Kalın
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.