banner798

Evet; bugüne kadar; takıma zarar gelmesin, moral motivasyonları bozulmasın diye hep olumlu, yapıcı yorumlar, yazılar yazdım ama bugün geldiğimiz nokta, her ne kadar ligde 2. liği ve 3. lüğü; Adana Demirspor ile, 58 puanla ve averajla paylaşsak bile; bu kısır, göz zevki ve liderlik hırsı, mücadelesi vermeyen futbol ile gerçekten işimiz çok zor !

Ertuğrul Sağlam hocam; bu sezon kırmızı kartlarıyla; bizleri, takımı adeta kaderiyle başbaşa bıraktı ! Arkadaş; her ne kadar haklı olsan da; düdük hakemin ağzında bir kez çalındıysa, artık ne yapsan da faydasız !

Elbette ki hakemler; vermiş oldukları bazı yanlış  kararlar ve gösterdikleri kırmızı ve sarı kartlarla, oyunun sonucuna olumsuz tesir ediyorlar ama neticede, son sözü onlar söylüyor.

Gelelim maçlara; Menemen maçında birkaç değil, birçok korku tüneline düştük. Hele yediğimiz bir gol var ki evlere şenlik ! Sanki bizim defans rakibe gol attırma nöbetinde ! Adamlar almış  topu, bizim sahaya hücuma kalkmışlar da bizim futbolcuar dersin ki denizden henüz karaya henüz ayak basamamışlar !

Ve beklenen son; bizden hiçbir futbolcu kale önünde değil, adeta adamlara show yapma fısatı veriyoruz ve verdik de ! Şimdi bu kötü oyun hiç bize yakıştı mı? Arkadaş; bir Adana Demirspor, bir İstanbulspor ve bir Giresunspor, hatta bazı düşme hattındaki takımların maçlarını izliyorum da, zevk, heyecan, gol, çaba, mücadele, yâni futbol adına ne ararsan var.

Peki biz ne yapıyoruz ? Durmadan kalecimiz Nurullah' a geri pası verip duruyoruz. İleriye hücum edelim diyen pek yok. Allah' tan yine can kurtarıcı Kubilay oyuna girdi de onun ortasıyla beraberliği zor kurtardık.

Ne  var ki sadece mağlubiyeti kurtardık da; bu kısır futbolla bırakın ilk 2' yi, play off bile tehlikeye girebilir. Bugünden tezi yok; kulüp sert tedbirler almalı. Ne  eksiği var ki bu futbolcuların? Maçlara uçakla giden kaç takım var ki ? Yok arkadaş; bize rahatlık yaramıyor!

Artık hiç vakit kaybetmeden, Bursaspor maçına odaklanmalıyız. Eğer bu maçı da kazanamazsak, vay geldi halimize demektir. Bir iki futbolcunun gayretiyle bu iş böyle yürümez. Futbol bir eki p oyunudr ve en küçük bir hatayı hiç affetmez !

O halde; aklımızı bir an önce başımıza alalım ve Bursaspor engelini sorunsuz aşalım, yoksa atı  alan Üsküdar' ı çoktan geçmiş olacaktır. Bizden söylemesi!

Oktay ZERRİN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.