banner798
Son günlerde 1930 Bafra spor yönetiminde istifalar gördük. Yeni yapılan oluşum içersinde birçok iyi niyetli insanların da olduğunu da gördük. İyi niyetli olmayanları da gördük ve 1930 Bafra spor adına kötü gördüğümüz her şeyi yazdığımızı siz değerli okuyucularımız çok iyi biliyorsunuz.
 
İşte kötü niyetli insanlar 1930 Bafra spor’u ne kadar başarıya koşsa da içeride bir RANT sağlamak isteyen, bazı yöneticiler her zaman Bafra spor’un ve spor kamuoyunun huzurunu bozanlardır. Bu huzuru bozan yöneticilerin isimlerlini yazacağım, diyorum ve yazıyorum…
 
 
Evet, bu güne kadar sustuk, niye sustuğumuzu da tüm Bafra’da biliyor. Caddeden geldik, Caddemizin lideri de bu yeni oluşan yönetimin içindeydi maalesef, ama baktık ki bu yönetim komple yanlışların içerisine gidiyor. Bizlerde maalesef ki Cadde Tribün liderini ezmek zorunda kalıyorum. Evet, Sayın AYDINER istediğin kadar Sayın Bafra Belediye Başkanımızın akrabası ol, Sayın Yakup Düşünsel istediğin kadar içerideki güçlerin sözcüsü ol… Şimdiyeceksiniz ne alaka, alakası şu…
 
Hani Çamaş’ı yıkıyordunuz? Hani Sayın Düşünseli başkan yapıyordunuz? Hani Aydıner tüm dengeyi kuruyordu… Dengeyi ne oldu da kaybetti? Bafraspor’un sahibi Bafra’dır ve Cadde’dir… Her sene 1930 Bafra spor yönetimi değişir. Değişmeyenler 1930 Bafra spor’un renkleridir, taraftarıdır ve CADDE’dir.
 
Bu tür yazıların da devamı ara ara gelecektir.Bafra’da Spor’un tek adresi olan www.BafraGazetesi.com ‘dan ayrılmayın…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.