banner798
7 Mart 1966 Samsun Bafra doğumluyum... İlk, orta ve lise eğitimimi Bafra'da tamamladım. A.Ü.A.F Halkla İlişkiler Önlisans mezunuyum. Şehir Bölge Planlama Şirketinden emekliyim.

Edebiyatla ilgim ilkokul yıllarımda başladı. Yağmurlarla Düşer gözyaşlarımız, Sevda ve Hasret Şiirleri, Şiirsel Düşler adlı antoloji çeşitli dergi ve gazetelerde şiirlerim yayınlandı. 2011 yılında " Ben Yaşama Gülümsemeyi Seçtim " adlı şiir kitabım Göl Yayınevinden çıktı. Çeşitli dernek ve edebiyat kurumlarının yanı sıra Bafra Musiki Derneği Şiir Kulübünde çalışmalarıma devam ediyorum.

Yaşam hepimizin karşısına farklı yüzüyle çıkıyor. Benim payıma hasretler düştü ve acılar... En büyük şansım ise sevgi dolu ve her koşulda yanımda olan ailemdi. İki seçeneğim vardı. Ya karamsar olacak içime kapanacaktım, yada her şeye rağmen sevgiye umuda tutunacaktım. Sevgi, umut dedim ve kendime bu değerleri ilke edindim. Yaşama, sevgiye, umuda dair yazılarımla buluşmak dileğiyle

Hoş - Kalın

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.