banner797
  Yeni hoca ve yeni genç bir kadro ile maça çıkmak zorunda kaldık.Çünkü birçok futbolcu ile yollarımız ayrılmıştı.Bu ayrılık bafralı gençlerimizi görme imkanını verdi.4.4.1.1.sistemi ile oyuna başladık ama merkezde oynayan BURAK,UMUT ve önlerinde oynayan AZER öylesine kötü başladılar ki,takımımız 30 dakika adeta kriz yaşadı.

Pas hataları öylesine hat safhada oynadılar ki takımımızı ve savunmayı mahkum bıraktılar.Hakem imdadımıza yetişerek bir kırmızı kartla oyuncumuz BURAK ,ı oyundan atınca zorunlu olarak sistem değişikliğine gitti ve olması gereken sistem zorunluluk oldu.ANIL merkeze ERAY hucum hattına geçti.
Bu dakikadan sonra 1930 bafra spor oyunda dengeyi sağlayarak daha aktif oynamaya başladı.

10 kişi kalan takımımız her alanda rakibe baskı yapan ve çok koşan takım haline geldi.İleri uçta genç takım oyuncularımız ERAY ve UFUK rakip savunmayı öylesine yıprattılar ki maç bitiminde rakip savunma oyuncuların nasıl sevindiğini görmek lazımdı.Savunmadan sağ bek oyuncumuz YİĞİT ve sol bek oyuncumuz OĞUZHAN öylesine sakin rahat oynadılar ki,oyunu pas hatası yapmadan hep olumlu başlattılar.Daha önce bu mevkilerde oynayanları düşününce üzülmemek elde değil.Devre arası transfer edilen yeni kalecimizin de hakkını yememek lazım ve takdir ediyorum..
2 maçtır iyi oynuyor.Yenilsek te şunu rahatlıkla söyleyebilirim..Bu maçtan memnun ayrıldım..
BAFRALI GENÇLERİMİZ...
Futbolda her şeyin sadece söylemekle olmadığını ve sahada görüleceğini bilmek lazım.Sonra  yönetici olan arkadaşların aklında olmalı..Bafralı genç futbolcularımız hakkında teknik yorumlar yapmayın..futbolcu olması veya önümüzdeki dönemlerde bafraspora hiç bir katkısı olmayacak oyuncuları şişirmeyin.Maçı samsunlu bir teknik direktör ile seyrettim ve bende utandım yani...

Ne demek istediğimi umarım anlıyorsunuzdur.Yinede başarılı olanları yazmak ve söylemek lazım ki onlara ayıp olmasın.ERAY.OĞUZHAN.UFUK, bafralı gençler olarak öne çıkarken Bunların yanına SERKAN da katılır..Bu konularda alt yapı hocalarından bilgi alınmalı ve önümüzdeki döneme taşınacak bafralı gençler ortaya çıkarılmalı..Bazı yanlış ve şişirilen bafralı futbolcularımızla vakit yitirmeyin..Benden söylemesi,yoksa önümüzdeki sezonda sonuçlar hüsran olur...SAYGILARIMLA..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.