Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 15 Temmuz Yerleşkesi
banner797

Putin'in ölümcül hastalığı açıklandı

Rusya'nın Ukrayna'ya 24 Şubat'ta başlattığı saldırının 11. gününde savaş devam ederken, Rusya Devlet Başkanı Vlaidmir Putin ile ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Pentagon ve Ukrayna'daki istihbarat raporlarında yer alan bilgilere göre Putin'in sağlığının kötü olduğu kaydedildi.

'ÖLÜMCÜL KANSERE YAKALANDI'

İngiltere basınından Daily Star'da yer alan habere göre, Rusya Devlet Başkanı Putin, "ölümcül bağırsak kanseri" hastalığına yakalandı. İsmi açıklanmayan bazı ABD kaynaklarına dayandırılan haberde, Rus liderin "şişik yüzünün kemoterapi ilaçları veya steroidler aldığını gösterdiği" ve ayrıca sürekli somurtkan olmasının "sürekli bir acı içinde olduğunu gösterdiği" iddia edildi.

'UKRAYNA SALDIRISI ARDINDA BIRAKMAK İSTEDİĞİ MİRAS'

ABD kaynakları  "Bu, onu daha agresif yapabilir. Ardında miras bırakmak istediği için Ukrayna'ya saldırıyor olabilir." görüşünü savundu.

Pentagon'da çalışan eski bir askeri istihbarat yetkilisi ise analistlerin 69 yaşındaki Putin'i mercek altına aldığını ve onların Putin'in "ciddi şekilde hasta" olduğuna inandıklarını söyledi.

'HASTA OLDUĞUNDAN EMİNİZ'

Haberde "Geçmişte gülümsediğini gördük, ancak 2022'de mutlu göründüğü çok az fotoğraf var. Hasta olduğundan eminiz. Koronavirüs endişesi nedeniyle personelini belli bir mesafede tutuyor." ifadeleri kullanıldı.

ESKİ İNGİLİZ BAKAN, PUTİN'İN KASLARINI YORUMLADI

İngiltere'nin eski Dışişleri Bakanı Lord David Owen, geçtiğimiz günlerde Times Radyosu'na konuk oldu burada açıklamalarda bulundu. Owen, Putin'in değişen yüz şeklinin, Rus liderin steroidler kullandığının bir işareti olduğunu iddia ederken, bu ilaçların vücut geliştiricilerde "saldırganlığa" yol açtığını kaydederek "Kaslarıyla çok gurur duyuyor. Bu ilaçları kullanırsanız, size bu yüzü sağlar. Bağışıklığınızı azaltır ve sizi koronavirüse karşı daha savunmasız hale getirir." dedi.

Anahtar Kelimeler:
PutinAbdRussia
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.