banner798
Yeni yönetime başarılar dileğiyle yazı yazınca perde arkasında kalan sözde gerçek emekçilerin yorumlarındaki saldırılarına maruz kaldık. Bir yandan Bafra’yı terk etmemizi söyleyecek kadar fark edemediğimiz gerçek futbol emekçilerini  fark etmiş olduk. Geçen yılda yönetim kurulunda başkanlık yapan Hüseyin Çamaş lehine yanlı yazılar yazıp eleştirmediğimizden dem vuranlar, aynı yönetim içinde bulunan başka gerçek emekçileri hiç söz konusu yapmadığımız üzerine yorumlar  yazan arkadaşlar aslında kendilerine ne kadar faydalı olduğumun farkına bile varamadıklarını fark ediyorum.
 
Spor ve futbol adına benim yazılarımın altında kendilerini ifade edebilme şansı buluyorlar, haksız mıyım. Fakat,medeni cesaretlerini toplayıp gerçek isimleri ile kendi yorumlarını yazıverseler çok daha iyi hissedecekler kendilerini.Korkmayın arkadaşlar eleştirilerinizi gerçek adınızla yazın korkmayın inanın kendi isminizle yazmak kendinizi daha mutlu ve onurlu hissetmenizi sağlayacaktır,en büyük delili bendenizdir…Ama,yazamazsınız,çünkü biliyorsunuz ki gerçek amacınız ve düşünceleriniz ortaya çıkar diye ödünüz patlıyor.Benim ile aranızdaki fark bu işte.Madem gerçek emekçileri biz fark edememişiz ve yazmayı unutmuşuz,buyurun sizler yazın bu kişileri de bizler ve halkımız duysun.
 
Her yönetimlerde faydalı olan kadar faydasız olanlarda vardır ve bu gayet normaldir, ama Bafraspor konusunda uzmanlaşmış bir kişi olarak ben cebinden para veren  hiçbir yöneticiye rastlamadım. Tek bir kişi istisnadır ve o kişide Hüseyin Çamaş’tır. Hüseyin Çamaş’ı eleştirmediğim konusu gerçek dışı olduğu gibi sert bir şekilde eleştirmediğim de doğrudur ama her yıl gelsin bir aday çıksın dediğinde niye kimse aday olmuyor. Nerede bu gerçek emekçiler acaba. Belediye başkanımız ben futbol ile ilgilenmiyorum dese acaba Bafraspor ve bir tane yönetici kalır mı?
 
Hüseyin Çamaş, gazeteler ve basın aracılığı ile kendi öz eleştirisini defalarca yaptığı halde hala karşısına çıkan aday olmuyor ve kongrelerde divan kurulu başkanı Söz İsteyen var mı? Diye soruyor. Gerçek Emekçi olduklarını iddia edenler neden söz alıp verdikleri emekleri orada söyleyip Hüseyin Çamaş’ı yerden yere vurmuyorlar. Demek ki yanlış isimlerle yazılan yorumların pek tutarlı yanı yokmuş ve ayrıca canlı olarak televizyon programı yaptığım dönemlerden iyi bilirim ki bu tür insanlar canlı yayına çıkmamak için ellerinden geleni  yaparlardı ve karşıma çıkıp konuşamazlardı.
 
Ayrıca Hüseyin Çamaş’ı futbol adına yaptığı hatalardan eleştirmek yerine insani boyutlarda eleştirmemiz konusunda tahrik edenlerde çabası. Buradan gerçekleşmesi muhtemel bir duruma da  açıklık getirmek isterim. Önümüzdeki futbol sezonunda belki yapılacak yanlışlıkları eleştirdiğimde Hüseyin başkanda bana dargın olacaktır ve zaman zaman bu durumları yaşamışımdır. Çünkü Hüseyin Çamaş karakter yapısı itibarı ile her zaman hatalar yapmaya müsait bir yapısı vardır. Ama bu kötü insan olduğu anlamına gelmez. Son dakikalara kadar yönetime girmek için çırpınanların böylesine yanlış isimler adı altında yorumlar yazması şık olmuyor.
 
SADİ TEKELİOĞLU SESLERİ.
 
İsim Bafra’ya düştüğü anda heyecan doruklara ulaştı diyebilirim.1930 Bafraspor adı için değerli ve kaliteli bir isim olduğunu söylemek gerekir. Sonuçları hakkında erkenden konuşmalar başladı ve hatta takımımızı ŞAMPİYON ilan edenler oluşmaya başladı... Futbol işte böylesine tuhaf bir oyundur ve birileri bir rüzgâr estirdi mi herkes peşine takılır gider. Kaos çıkmaya başladığında ise bu kez ben söylemiştim diyenler türemeye başlıyor. Fakat ben kendi görüşlerim doğrultusunda yazmaya çalışacağım.Sadi Tekelioğlu isminin şampiyonluğa oynamak anlamını taşıdığını unutmamak gerekir.Buda büyük bir bütçe demektir ve borçları da düşündüğümüzde nasıl yürütüleceği konusunda açıklama yapılmaya muhtaç bir durumdur.Sayın Hüseyin başkana kongre sonunda yaptığı konuşmayı unutmamasını tavsiye ederim ve bir koltukta 3 karpuzun nasıl taşınacağını Bafra’ya anlatmakta zorlanacağını düşünüyorum.Yönetimin içinde futbolun teknik yanlarının eksik olması en büyük handikapları olacağı gibi futbolcu transferlerinde büyük hatalara da açık hedef oluşturduklarını da söylemek isterim.SADİ HOCA büyük isim…AMA…saygılarımla
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.