Öne Çıkanlar DEAŞ operasyonu KûtülAmâre Zaferi
banner797

O bombacı biletini böyle aldı
İSTANBUL Beyoğlu'ndaki İstiklal Caddesi'nde üzerindeki bombayı patlatması sonucu 4 kişinin ölümü, 39 kişinin de yaralanmasına neden olan Mehmet Öztürk'ün, Adıyaman'dan yolcu otobüsüyle İstanbul'a gidişi öncesi otogarda bilet alırken güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Geçen cumartesi günü İstiklal Caddesi'nde üzerindeki bombayı patlatarak 4 kişinin ölümüne, 39 kişinin de yaralanmasına yol açan ve kendisi de parçalanarak ölen Mehmet Öztürk'ün bombalı eyleminden bir gün Betist önce Adıyaman'da otobüsle İstanbul'a gittiği ortaya çıktı. Otogardaki güvenlik kameralarına yansıyan Öztürk'ün, 18 Mart günü saat 16.44'te İstanbul'a yolcu bileti aldığı görüldü. Güvenlik kamerası görüntülerinde tedirgin olduğu görülen Öztürk'ün eliyle sürekli çenesini kaşıması dikkat çekiyor. Öztürk'ün biletini alıp ücretini ödedikten 16 dakika sonra saat 17.00'de hareket eden otobüs ile İstanbul'a doğru yola çıktığı öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
IstanbulBombacı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.