Öne Çıkanlar Samsun Hüseyin Dündar
banner798

Tunceli Nazımiye'de çatışma: 1 şehit, 3 yaralı

Sabaha karşı saat 04.50 sıralarında Nazimiye İlçesi'ne sızan bir grup terörist, Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı ve Kaymakamlık binalarına eş zamanlı saldırı düzenledi. Güvenlik birimlerinin anında karşılık vermesiyle çıkan çatışmada teröristlerin açtığı ilk ateşle 1 uzman çavuş şehit oldu, 3 polis yaralandı. Yaralılar helikopterle Tunceli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

İlçeye takviye güvenlik güçleri sevk edildi. Yer yer devam eden çatışmada 1 kadın terörist ölü ele geçirilirken, Kobra helikopterler teröristlerin kaçış bölgelerini ateş altına aldı. İlçenin giriş ve çıkışlarını kapatan güvenlik güçleri saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için geniş kapsamlı operasyon başlattı.

Tunceli Valiliği, Nazımiye ilçe merkezinde ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini bildirdi.

YARALI POLİSLER HELİKOPTERLE ELAZIĞ’A GETİRİLDİ

Tunceli’ nin Nazımiye ilçesi’ndeki çatışmada yaralanan 2 polis memuru helikopter ile Elazığ asker hastanesine oradanda ambulanslar ile Fırat Üniversitesi hastanesine getirildiler. Yaralı polislerden birinin özel harakat polisi olduğu belirtildi. Yaralı polislerin hastanede tedavileri sürüyor. 

Anahtar Kelimeler:
çatışmaTunceli
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.