banner798
 HIRSLI AMA ŞUURSUZ OYNADIK
İki takım içinde ölüm kalım maçı idi desek yerinde olur. Takımımız ilk yarım saatte çok büyük bir hırsla rakibe saldırarak istediği skoru elde ederken attığımız ilk goldeki kombinasyon müthişti. Maç bütününde ise en iyi yaptığımız paslar olarak kalacaktı. İlk yarım saatte uyguladığımız baskılı oyun ne kadar sürecek diye düşünürken ikinci golden sonra ağır ağır tempomuzun düşmeye başladığını gözlemledik. Rakip Kocaelispor sabırlı ve her alanda set oyunu yaparken bizim oyuncular topu kapacağız duygusu ile devamlı rakip alanda pres uygulamaya devam edince tükenmelerde başlamış oldu. İşte bu bölümden sonra ŞUURSUZ bir şekilde oynamaya başladık ve sadece Kocaeli futbolcuların oyununu seyreder hale geldik. Rakip takım ilk yarıda bir gol bulunca içeriye moralli girerken bizim oyuncuların yorgun girdiğini gördük. Maçın istatiksel bilgilerini not alıp yazmaya kalksak idik inanıyorum ki bizim takım adına çok acı bir tablo ortaya çıkacaktı. Oysa yaş ve tecrübe olarak üstün olan taraf bizdik ve rakip takım 93,94,95 doğumlu futbolculardan oluşuyordu. İkinci yarıda pas hatalarımız öyle hat safhaya ulaştı ki anlatılacak ve yazılacak gibi değil. Maçın kırılma anı denebilecek pozisyonu bulduk fakat YILMAZ o pozisyonda topu arkadaşlarına atsa maçı kotarabilirdik. Ama şuursuz oyunun yansıması orada da vardı. Rakip yine sabırlı ve pas oyununu sürdürerek takımımızı perişan ederken taraftarlarımızın da sempatisini kazanıyordu. Yaşadığımız bu maçın nedenleri ve niçin leri üzerine belki birkaç görüş yazabilirim fakat ben ne yapmalı idik üzerine görüş belirtmek istiyorum. İkinci golü bulduktan sonra bekleyerek oynama ve topun daha çok bizde kalmasını sağlayacak oyun tarzına geçse idik muhtemelen maçı alırdık. Oysa biz ne yaptık, rakip alanda yine saldırmaya devam ederek fiziki olarak çöküntüye uğradık ve bunun cezasını maçın son bölümlerinde rakibin bizim savunmamızı 5,3 yakaladığı pozisyonların birinde attığı 3 golde çektik.
Bu maçtan sonra ne olur demeye dahi gerek yok sanırım ama bu kötü oyun ve mağlubiyet umutlarımızı alıp götürmüşdür. HÜSEYİN ÇAMAŞ adına acı bir tablodur ama yapacak bir şey yok hayat devam ediyor, ama ben başkan olsam istifa ederdim. Futbolda yeni bir döneme geçilmeli diyorum.
İLÇE MÜDÜRÜMÜZE TAVSİYELER.
Osman müdürümüz gayretli istekli bir şekilde çalıştığını biliyorum ama yardımcı olmak adına birkaç tavsiyede bulunmak veya yardımcı olmak istiyorum.PROTOKOL bölümünde sıkıntılar yaşadığını biliyorum ve bir düzen getirmek istemeni anlıyorum.Ama stadın bir futbol sahası olduğunu sakın unutma ve protokol listesini yeniden düzenlemeni rica ediyorum.Seninde o görevde olmana sebep olan futbol antrenörlerinin hiç biri maça giremedi ve hepsi isyanlarda idi.Listeyi mülki amirlerini ve futbol adamlarından düzenle ve geri kalanını kulübe bırakman iyi olur.Başarılı olacağını ve bafraya çok katkı yapacağını biliyorum ama tarihe not düşmek adına bu dostça tavsiyeyi yapmak zorundayım.
Saygılarımla.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.