banner797
Maç başladığında ilk düşüncem yönetim kuruluna bravo demek istedim.Çünkü bu takımın lig maçına başlayabilmesi bile mucize idi.Yaşanan olayları spor sever Bafralılar detayı ile bilmediği için sadece oynanan oyun üzerinden yorumlar yapabilir.Oysaki bu takım son saatler ve birçok eksikler ile sahaya ancak bu şekilde çıkma şansı bulabildi.Bu anlamda tebrik edilmesi gereken insanlar olduğuna inanıyorum.

Gelelim futbolun detaylarına…

Bafraspor transfer olayında referans olarak bazı yanlışlıkları yaşadığı belli. Bu gibi durumlar her zaman olabilir ve fazla panik yapmaya gerek yok derken inat etmeninde bir anlamı olduğuna inanmıyorum. İyi oyuncu ile pahalı transfer arasında tercih yapıldığına inanmak istemiyorum ve bu konuda Levent Hocaya güveniyorum. Kadro kalabalığı bazı konularda sıkıntı yarattı ve bugün bu maçta yaşadığımızı sanıyorum. İlk yarıda hücum desteğini ancak HAMİ ile sağlarken ona cevap veremeyen oyuncular konusunda teşhisleri doğru yaptık. Ancak oyuna soktuğumuz oyuncular konusunda eksik kaldık ve bana göre bazı oyuncuları yanlış çıkardık.

Yazmak zorundayım,7 nolu oyuncumuzu hiç anlayamadım ve neden sahada olduğunu da çözemedim. Halı sahada top sahibi yaramaz çocuklar gibi oynayarak hepimizi çok işler yapacak düşüncesine sevk etmesine rağmen kısa ayakları ile sahayı hiçbir şekilde kat edemedi. Bu oyuncu bu şekilde hiçbir şekilde bize yaramaz diye düşünüyorum. İlk maç ve yoğun kadro sebebi ile bazı yanlışlıklar içerisine düşebiliriz, ama oyun ve lig hakkında düşüncelerimizi tekrar gözden geçirmeliyiz diye düşünüyorum.

Çok süratli dediler ve ben inanmadım, inanmam için geçerli neden olması lazım. Eğer bu 7 yedi numaralı oyuncu süratli ise ben bir şey bilmiyorum. Bugün gördüm ki birçok neden hepimizin önünde engel olacak gibi görünüyor ve tedavisi vardır. Çünkü yer uçağı diye lanse edilen futbolcu bu durumda ise benim söyleyecek hiç bir şeyim olmaz.

Fazla detaylı yazmadan futbolun yumuşak dilinde bazı uyarılar yazmaya çalıştım, ama bazı konularda gereken yazıları yazacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Fakat tekrar söylüyorum, yönetim kurulu takımı lige sokacak mücadele konusunda sınıfı geçmiştir ve onları kutluyorum. Eleştirimizi yaptık ama futbolun müsaade dili vardır ve bizler bu konuda sabırlı olmalıyız. Ama bu kaleci ile olmaz.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.