banner798
BU TAKIM AYAKTA ALKIŞLANIR…
 
Günlerden arife…
 
1930 Bafraspor yönetimi futbolcularına para vermek zorunda. Futbolcuların gecikmiş alacakları bulunuyor. Peşinatlar iki ve üç taksite bölünmüş. İlk taksit bile 2’ye bölünmüş durumda. Eylül maaşları bir ay geçmiş ödenmemiş. Ekim ayı maaşları gelmiş. Teknik kadronun durumu da aynı şekilde. Hepsi bir kenara ertesi gün bayram. Evli olan futbolcular var. Aileleri ile bayramlaşmaya gidecekler. Kurban kesecekler bulunuyor. Kısacası para gerekiyor.
 
Gecen sezonun bütçesinin 3’de 1 ile işler yapıyor…
 
Sezon başlayalı 3 ay olmuş. Belediyeden bu sezon için alınan para sadece 75.000.TL. Dışarıdan bulunmuş bir o kadar da kaynak var. Lisanslar için harcanan para ise 25.000.TL. Dışarıda kamp yapılmamış. 60–70 bin TL verilerek transferler yok, Teknik kadroyla 30–40 bin TL peşinatlar verilmemiş, spor malzemeleri tekstil atölyelerine yapılarak 40.000 TL tasarruf sağlanmış, alt yapıya önem verilmiş, gecen yılın bütçesinin üçte biri ile işler yapılmaya çalışılıyor. Kısacası yapılacak tüm tasarruflar yapılmış.
 
Mali hizmetler Müdüründe Para Yok!
 
Yönetim para arıyor. Belediye başkanının cenazesi var, şehir dışında. Mali hizmetler müdürlüğünde para yok. Müdürün de eli kolu bağlı. Yönetim kendi arasında bir miktar para ayarlıyor, birazda borç buluyor. 10 lira ödenecekse bulunan para 3 lira.
 
Kaptanlar BAŞKAN’a ulaşıyor!
 
Bu arada takım kaptanları Fatih Aytekin ve Fazlı Arslan Başkana ulaşıyor. Başkanım durumu görüyoruz. Gayretleri biliyoruz. Elinizde ki imkân neyse onu futbolcularımıza dağıtalım. Her futbolcumuz para alsın bir bayram harçlığı olsun diyerek başkan ve yönetimi rahatlatıyor. Futbolcularımızdan Salih Kaya Başkanım benim peşinat verilecekti. Hepsi verilmesin yarısı verilsin. Kalan kısmı arkadaşlara dağıtılacak olan paraya ilave olsun diyerek takım arkadaşlığını zirveye taşıyor. Aynı talepler peşinatının yarısının yarısını almış burhan, mesut, sadık, uğur, fazlı, Adem, Dündar, Bünyamin, Salih Bahyiyar, Batınay kısacası tüm futbolculardan geliyor. Şu ana kadar hiç para almamış Can para dahi istemiyor. Turgay hoca bana maaşımı vermeyin. Sonra alırım. Futbolculara yapılacak ödemelere katalım diyor. İşte takım bu.
 
Bu takım desteklenir…!
 
Şimdi 4. Kasım Pazar günü saat 13.30 da Bafra şehir stadımızda Bulancak spor ile maçımız var. Bu takım desteklenir. Bu takım için maça gidilir. Bilet alınır ve bu takım ayakta alkışlanır. Bu yönetime ve takıma sonuna kadar sahip çıkılır. Bu futbolcular formalarını sırıl sıklam yaparlar. Bir bilet deyip geçmeyelim. Protokol dahil herkes biletini alsın. Bizde özveri gösterelim. Yönetim 3 kişilik bir teknik kadrodan oluşan( Zekeriya Köklükaya, Levent Kılıç ve Yasin Bedirkum hocalarımız) bir rakip ve futbolcu izleme komitesi kurdu. Bu çok yerinde bir karar. Stat Reklam departmanı kurdu. Başında Mustafa İğici bulunuyor. Az dan çoktan esnaflarımız iş adamlarımız stata reklam vermeli diye düşünüyoruz. Kısacası hep beraber takıma sahip çıkalım. Unutmayalım ki bu yıl seyircimiz bizleri onurlandırıyor. Tribünlerde küfür yok. Kısacası güzel şeyler oluyor. Bu güzelliklere katkı yapalım…

(ADMİN)
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.