banner797
 Geçmişte MHP’de yaşanan krizlerin, kutuplaştırmanın ve mikro hemşericilik anlayışının sahipleri bugün aynı şeyleri geçtikleri İYİ Partide yapmaya başladığı görülüyor.

Bu Pazar İYİ Parti Bafra ilçe Başkanlığı ilk olağan kongresini yapacak. İlçelerde başlayan kongre süreci il başkanlığı kongresi ile tamamlanacak. Geçmişte MHP’de bulunan sonra iyi Partiye geçen bazı isimlerin kriz, kutuplaşma ve kaos ortamı anlayışları ile kongre öncesi yeniden ortaya çıktılar.
MHP’de yaptıkları siyaset sırasında bulundukları makamlarla yetinmeyip her türlü makama talip olan bunu gerçekleştirmek için çeşitli kumpaslar içerisinde bulunan ve şimdi iyi partide siyaset yapmak isteyen isimler geçtikleri İYİ Partide de Bafra için medyada kukla başkan aramaya başladılar. Bu anlayışın İYİ Partiye büyük zarar verdiği parti tabanında konuşuluyor.

Bafra ilçesinde yaygınlaşmaya başlayan mikro hemşericilik, parti içinde demokratik olarak, açık ve şeffaf yapılması gereken hizmet yarışının başka mecralara çekilmesi siyasetin ve siyasi partilerin vatandaşlar nezdinde itibarsızlaştırmasına neden oluyor. Bu çirkin siyasetin içinde olanlarda kaybediyor. Çünkü artık Toplum bunu kabul etmiyor. Kukla başkan arayışı içinde bu anlayışın sahiplerinin bu şekilde belediye başkanlığı ve milletvekili hesapları içinde olması yatıyor.
İYİ Partide yaşanan bu gelişmeler sonucunda parti tabanının Bafra ilçe başkanı etrafında daha da sıkı olarak kenetlenmesine neden oldu. İYİ partililer tarafından Bafra’da sevilen ve sayılan, siyasetin yeni yüzü ilçe başkanı Mali Müşavir Zafer Bektaş’ın kongrede tek aday olması isteniyor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.