banner798
Maçtan önce rakip takımın puan olarak bizden önde olmasının yanı sıra bizim takımımızın aldığı kötü sonuçların verdiği tedirginlikten olsa gerek takımımızda bir gerginlik olduğunu biliyordum. Allahtan henüz maçın başında attığımız gol bizi rahatlattığı gibi oyun olarak istediklerimizi sahaya yansıtmamız açısından da etkili oldu.
 
Geçen hafta bahsetmiş olduğum oyun planımız konusunun bu hafta halledilmiş olduğunu gördüm. Ayancıkspor’un yan top hâkimiyetini kırmak için savunmamızın oyunu önde karşılaması ve aynı zamanda rakip savunmanın çok öne çıkmasını futbolcularımız iyi değerlendirince Ayancıkspor’un bize karşı pozisyon bulması zordu. Ve öylede oldu. Oyun planlamasındaki taktik anlayışımız çok iyi tuttu ve Ayancıkspor’da tam bizim istediğimiz anlayışta oynadı. Bugün oynadığımız bu oyun planlamasında en önemli unsur olarak UĞUR SİVRİ ön plana çıkarken bu takım için vazgeçilmez olduğunu gösterdi diyebilirim.
 
Takımımızda birçok oyuncu geçen haftalara oranla daha iyi idi demek gerekir fakat bu maç kimseyi yanıltmasın çünkü ayancık spor hakikaten çok zayıf bir takım. Oyunu daralttığımız anlarda orta alanda yaptığımız hamlelerle birçok topu kazanmamız ve bunu birçok kez olumlu kullanmamız takımımız adın sevindirici gelişmelerdi. HÜSEYİN VE SALİH çok akıllı ve yönlendirici oynayarak ilerisi için umut verse de tempomuzun yeterli olduğunu sanmıyorum ama hava sıcaklığını da unutmamak gerekir. Bu maçı nedim hoca olarak çıkış yapma adına olumlu görmekle birlikte bu oyun planının diğer rakipler açısından bize ne gibi sakıncalar doğuracağını görebilmekteyim. İşte bu nedenledir ki rakip takımın ne oynadığını bilmek çok çok önemli diye düşünüyorum. Rakip takımların ne oynadığı bilmek ve ona göre kendi eksiklerimizi rakibin çözemeyeceği şekilde düzenlemek muhakkak şart. Nasıl olacak veya yapılacak onuda söylemem doğru olmaz diye düşünüyorum.
 
Fatih Aytekin benim düşündüğüm şekilde oynamadığını görmek her ne kadar beni üzse de savunmaya birçok kez yardıma gelmesi olumlu idi ama yinede yanlış oynuyor diyebilirim. Fikstür gereği ilk dört maçtan 12 puanla çıkmamız gerekirken büyük ihtimalle 8 puan alacağımızı düşünüyorum. Yeterli olup olmayacağını rakiplerimizin sonuçları tayin edecektir.
 
Arkadaşlar herkese şu cümleleri duyurmak isterim ve bu düşüncemde samimiyim. Şampiyonluk havasına girmeyiniz ve kendinizi öyle şartlandırmayınız, gerçekçi olalım ve ayağımızı yorganımıza göre uzatalım. Yönetim kurulundaki arkadaşlar verdikleri sözleri tutabilmek adına bu yıl çok efor sarf ederek reklam ve sponsor bularak futbolcularımızın ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyorlar. Her ne kadar bazı şeyleri yanlış bulsam da çabalarını da takdir etmemek yanlış olur diyorum. Bugün her şey lehimize idi ve inşallah böyle devam eder. Herkesi kutluyorum. SAYGILARIMLA.
 
NOT. Önümüzdeki çarşamba günü çok önemli 2 konu hakkında yazı yazacağım ve başta yönetim kurulu arkadaşlar olmak üzere herkesin okumasını tavsiye ediyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.