Öne Çıkanlar Yaşar Saydam cinsel istismar
banner798

Bahçeler Mahallesi Sıcak Asfalt ile Buluştu

 Bafra`nın En gözde ve AK Partinin adeta Kalesi Olarak bilinen Bahçeler Mahallesi Sonunda sıcak asfalt ile buluştu.

Bafra Belediyesi Bahçeler Mahallesinde bakımsız durumda olan yolları sıcak asfaltla buluşturdu. Bahçeler Mahallesi Muhtarı Erkan Kadakal ve mahalle sakinleri mahallede yapılan asfalt çalışmaları için Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a teşekkür etti.

Bafra Belediyesi’nin bahçeler Mahallesi’ndeki asfalt çalışmaları ile son derece estetik bir yola kavuştuğunu ifade eden muhtar Erkan Kadakal, "Mahallemize asfalt sözü verilmişti, ne hikmetse Tam bize sıra geldi, derken başka Mahalle sıramızı almıştı. Artık Umudumuz tükenmişti. Yazılı ve Görsel medya başta olmak üzere haberler yapıldı. Ak Partinin en fazla oy alan mahaller arasında olmamıza rağmen istediğimiz hizmeti alamadık.

Bu gün yarın derken muhtarlığım döneminde 9 yıldır alamadığım hizmeti bir haftada aldık. Yeni göreve gelen Bafra Belediye Başkanımız Hamit Kılıç`a çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Yaptığı hizmetlerden Allah razı olsun." dedi.

Muhtar Kadakal “Bahçeler mahallesi olarak 5`de 4 lük asfalt sorunumuz halledildi. Birkaç sokağımız doğalgaz çalışmalarına paralel olarak bekliyor. Doğalgaz çalışmaları da hızlı bir şekilde devam ediyor. Bir hafta gibi kısa bir zamanda bitecek ve Allahın izni ile Bahçeler Mahallesinin Asfalt sorunu kalmayacak” şeklinde konuştu.





















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yaşar kurt 6 yıl önce

Allah razi olsun tum emegi gecenlerden cok guzel bir calisma senelerdir bekliyorduk istanbuldan gezmeye geliyoruz gezmeye hic hos olmayan goruntuler patates tarlasinda gidiyor gibiydik tekrar tesekkur eder