Öne Çıkanlar Samsun Hüseyin Dündar
banner798

Türkiye'de son koronavirüs tablosu

Düne göre daha az test talebi oldu. Ancak buna rağmen 1.482 yeni hastamız var. Ağır hasta sayımız artıyor. Bu durum kaybettiğimiz canların sayısını da artırıyor. Mücadeleyi ancak hep birlikte yürütürsek başarabiliriz. Güç tedbirde.

Sağlık Bakanlığı internet sitesinde bugünkü koronavirüs raporunu yayınladı. Raporda 91 Bin 302 kişiye test yapılırken Bin 482 yeni vaka tespit edildi. 42 vatandaş ise bugün koronadan hayatını kaybetti. Yayınlanan rapora göre bugüne kadar Türkiye’de 7 Milyon 28 Bin 390 test yapılırken 268 Bin 546 kişide korona virüs tespit edildi. 6 Bin 326 kişinin ise hayatını kaybettiği belirtildi. Bugüne kadar koronavirüsten iyileşenlerin sayısı ise 243 Bin 839 olarak yansıdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.