banner798
Kalori Nedir? öncelikle bunu bilmek lazim...


Aldigimiz gidalar vücudumuzda yanarak enerjiye dönüsürler. Bu enerji vücudumuzun hayati görevlerini yerine getirebilmesi için gereklidir. Iste bu enerjiyi ölçmek için kullandigimiz ölçüye kalori denir. Besinler yolu ile aldigimiz kalori ile sarfettigimiz enerji miktari birbirine denk olursa kilo almayiz. Dengesiz beslenme sonucu aldigimiz fazla kalori, sarfettigimiz enerji miktarindan fazla oldugunda yag halinde vücudumuzda depolanmaya baslar ve fazla kilolara neden olur.
 
Nasil Kilo Vermeliyiz ?
 
Saglikli yasam için herzaman yediklerimize dikkat etmeliyiz,Zayiflamak için kansarojen etkisi verecek,hormonlu bitkiler, ilaçlar kullanilmamali ve receteli olmayan Doktor kontrolü altinda recetesiz ilaçlardan uzak durulmali,özellikle bayanlar yani bizler yaz aylari yaklastigi için bilmedigimiz yöntemlere basliyoruz.Onun için yazimdan bayanlara sesleniyorum yemeginizden kesmeyin hizli kilo vermeyi denemeyin,bilmediginiz ilaçlari kullanmayin,1 haftada en az 1 kg vermeyi düsünün bitkisel zayiflama yöntemlerine gidin.


En saglikli kilo verme yöntemi yavas yavas verilenidir. Kisa sürede birkaç kilo zayiflayabilmek ugruna sagligimizdan olabiliriz. Üstelik bu sekilde verilen kilolar kisa zamanda geri alinir. Bu yüzden kesinlikle birden bire zayiflamak için çok siki diyetler yapmayin. Hafta 1 kilo kadar vermek en ideal ve saglikli zayiflama yöntemidir. Midemizi az yemeye yavas yavas alistirmali yani midemizi yavas yavas küçülterek bunu yasam tarzimiz haline getirmeliyiz.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876