Öne Çıkanlar Samsun Yeniden Refah Parti Bafra
banner798

19 Mayıs'ta 15 ayrı suçtan aranan firari hükümlü yakalandı

19 Mayıs ilçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunanların yakalanması için çalışma başlatıldı.

Yürütülen çalışmada, 15 ayrı suçtan aranması, hakkında kesinleşmiş 12 yıl 7 ay 10 gün hapis cezası bulunan U.Ş.(43) İstiklal Mahallesi’nde prefabrik evde kaldığı tespit edildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyonda, U.Ş.’nin kalmış olduğu prefabrik evde ekipler tarafından yapılan aramada, çeşitli ebatlarda 219 adet fişek, boş kovan, Blow marka tabanca ve şarjör, kurusıkıdan çevirme olduğu değerlendirilen tabanca, çok sayıda çeşitli silah parçaları, 2 adet tüfek, bıçak, İçeriği bilinmeyen Tahmini 30 gram kıyılmış tütün, 5 Gram Metamfetamin, 5 adet güvenlik kamerası ile kamera kayıt cihazı ve Toplam 12 bin 315 TL kağıt para ele geçirildi.

19 Mayıs ilçe Emniyet Müdürlüğünde işlemlerinin ardından U.Ş., cezaevine gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.