Öne Çıkanlar istanbul Süper
banner798

1930 Bafraspor transferlerini tanıttı

Bafraspor’dan transfer atağı

1930 Bafraspor Play-Off maçlarına 15 gün kala yaptığı 12 futbolcu transferi ile Play-Off’un en çok konuşulan takımı oldu.

Samsun Süper Amatör Ligi Emin Kar sezonu B grubunu ikinci olarak bitiren 1930 Bafraspor yönetimi katılan yeni futbolcularla birlik beraber yemeğinde buluştu. Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirten 1930 Bafraspor yönetimi; Her kez Bafraspor’un gücünü, Bafraspor’un istediğinde neler yapabileceğini iyi biliyor. Önümüzde 10 maç var bu 10 maçın 10’nunu da alarak şampiyon olarak çıkacağımıza inancım tamdır. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızın hepsi kaliteli düzgün ahlaklı sporcular onlarla birlikte gücümüze güç geldi. İnşallah sezon sonunda Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) çıkarak bu özleme son vereceğiz” dedi.

Kaptanlar Halim Boşnak ve Özgür Berber aralarına giren yeni arkadaşlarına hoş geldik dileyerek. Zorlu bir süreç bizi bekliyor ipi göğüslemek birlik beraberlik içinde olur inşallah bu kardeşlik duygularıyla hep beraber olacak” dediler.

Yemekten sonra toplu imza törenine geçilerek futbolculara imza attırıldı. Bafraspor’un yeni tranferleri se şu şekilde, “Yunus Aydın, Ozan Yağmur, Süleyman İnçe, Yusuf Çift, Oguzhan Azgar, Atilla Yangöz, Okan Sarıvaz, Selamı Çelik, Mert Bayram, Utku Kadıoglu, Lokman Kadir Albayrak, Gokay Kılıçkaya.

Anahtar Kelimeler:
Bafraspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.