Öne Çıkanlar DEAŞ operasyonu KûtülAmâre Zaferi
banner798

Bafralı şairler 3.'üncü sanat çarşısında buluştu

Bu yıl 3. sü, Samsun İlkadım Belediyesi ile, Başkanlığını Ömer Umutlu'nun yaptığı; Samsunlu Sanatçılar Derneği ( SASAD ) işbirliğiyle açılan Sanat Çarşısı, çok sayıda Samsunlu şair ve yazarları bir araya getirdi.

25 Ağustos - 02 Eylül 2023 tarihleri arasında açık kalacak olan 3. Sanat Çarşısı, Samsun DSİ karşısındaki Gazi Park'ta; ziyaretçileri ağırlamaya devam ediyor.

3. Sanat Çarşısı'nın açılış kurdelası; İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, SASAD Başkanı Ömer UMUTLU, SASAD Yönetim Kurulu üyeleri tarafından gerçekleştirildi.

Samsun Bulvar, Samsun Çok Amaçlı Kültür Merkezi, Samsun Lovelet,Atakum Kültür Merkezi, KADEF, Çarşambalılar Derneği, ADD, Artvinliler Derneği, Samsun TÜYAP Karadeniz Kitap Fuarı, Samsun Bulvar, Samsun Lovelet, Samsun Gazi Kütüphanesi, Terme, Çarşamba, Bafra Belediye Konservatuvarı Şiir Kulübü, Bafra Gençlik Merkezi, Bafra KÜSADER gibi birçok şehir ve yerde şiir dinletilerinde bir araya gemeye devam ediyorlar.

Bu şiir dinletilerine Samsunlu şair ve yazarların yanısıra; Bafralı şairler de katılım gösteriyor.

Ayrıca yine bu dört şair arkadaş; Bafra, Çarşamba, Terme, Samsun Bulvar AVM, Lovelet, Samsun Çok Amaçlı Kültür Merkezi, TÜYAP Karadeniz Kitap Fuarı gibi şehir ve yerlerde; şiir kitaplarının imza günü ve söyleşilere birlikte katılım sağlıyorlar. Bafralı şairlerden Halk Şairi Mehmet Alan, Halk Şairi Alaeddin Dursun(ondokuzmayıs ), Bafralı Halk Şairi İbrahim Ünlü ve Bafralı olup Samsun Atakum Atakent'te yaşayan; şair, yazar, emekli öğretmen ve gazeteci
Oktay Zerrin'den oluşan bu dört Bafralı şair; şiir dinletilerine birlikte katılmaya devam ediyorlar. Bu 4 şair arkadaş; şimdi de 25 Ağustos, 02 Eylül tarihleri arasında açık kalacak olan; Samsun Gazi Park'taki şiir kitaplarının imza gününde tekrar bir araya gediler.

(HABER MERKEZİ)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.