Öne Çıkanlar DEAŞ operasyonu Remax
banner798

'Dolarını bozduranın adına fidan dikiliyor'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine dolar yatırımlarını bozdurarak Türk Lirasına çevirenleri teşvik etmek için bir kampanya da Samsun'un Atakum Belediyesinde başladı. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, dolarını bozdurup makbuzunu belediyeye ulaştıranlar adına fidan dikimi yapacaklarını açıkladı.

Başkan Taşçı, "Dövizin hızlı yükselişi karşısında Türk Lirasının değer kaybetmesine karşılık Cumhurbaşkanımızın yaptığı çağrı üzerine vatandaşlarımız dolarlarını bozdurup TL'ye çevirmeye başladı. Biz de, çığ gibi büyüyen bu kampanyaya kendi tarzımızda bir destek vermek istedik. Dolar bozduran vatandaşlarımız, makbuzlarını belediyemize ilettikleri koşulda, kendi adlarına fidan dikeceğiz. Döviz bozdurarak hem Türk Lirasını güçlendirecekler hem de dikili bir ağaçları olacak. Herkesi bu kampanyaya destek olmaya davet ediyoruz. Miktarının hiç önemi yok. Önemli olan ekonomimize katkı vermek, dış güçlerin ülkemiz üzerindeki kirli oyunlarını bozmak" diye konuştu.



Anahtar Kelimeler:
SamsunBaşkan Taşçı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.