Öne Çıkanlar DEAŞ operasyonu Bafra GSK Atıcılarından başarı
banner798

İYİ Parti 19 Mayıs Adayı Ahmet Topal oldu

İYİ Parti 19 Mayıs ilçe başkanlığı İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar’ın katılımıyla belediye başkan adayı Ahmet Topal'ı kamuoyuna tanıttı.

Eski Dereköy Belediye Başkanı ve geçmiş yerel seçimde AK Parti’den 19 Mayıs Belediye Başkan aday adayı olan Ahmet Topal, AK Parti’den istida ederek İYİ Parti 19 Mayıs Belediye Başkan adayı oldu.

İYİ Parti,19 Mayıs İlçe başkanlığının önünde düzenlendiği tanıtım toplantısında konuşan Ahmet Topal, “Ben 19 Mayıslı hemşehrilerimin yüzüyüm, birleştirici gücüyüm. 19 Mayıs ile ilgili hayallerim var. Hayallerimizi gerçekleştirmek için Millet İttifakı’ndan İYİ Parti’den aday oldum. Projelerimizi önümüzdeki günlerde paylaşacağım” dedi.

Düzenlenen tanıtım toplantısına Millet İttifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin, İYİ Parti il yönetimi, ilçe başkanları, parti üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
seta 5 yıl önce

Allah Yolunu Açık Etsin...