Öne Çıkanlar Yaşar Saydam cinsel istismar
banner798

Samsun'da 110 ayrı suçtan aranan firari yakalandı

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü, ilkadım ilçe Emniyet müdürlüğüne bağlı ekipler kesilmiş hapis cezası bulunanların yakalanması için çalışma başlattı.

İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğince, İlkadım ilçesi sorumluluk bölgesinde ikamet eden A.K.G isimli şahsın cezaevi firarisi olduğu , Hırsızlık, Cinsel Saldırı, Kasten Yaralama,
Kişiyi Hürriyetinden yoksun Kılma Genel Güvenliği Kasten Tehlikeye Düşürme Suçları başta olmak üzere 110 ayrı suçtan toplamda 24 Yıl 7 Ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranma kaydının bulunduğu bilgisi alınması üzerine şüphelinin yakalanmasına çalışma yürüttü.

Ekiplerin yaptığı araştırmalarda ikametinde kalmadığı,  sabit bir adreste, bulunmadığı, farklı adres çevrelerinde terkedilmiş metruk binalarda saklandığı bilgisine ulaştı. Şüphelinin gidebileceği adresler ve civarlarında 1 haftalık çalışma yürüten ekipler, öğle saatleride A.K.G'nin sokağa girdiği görülmesi üzerine, Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince Liman Mahallesi Cam Güzeli Sokak üzerinde yakalandı.

Şüpheli adliyedeki işlemlerinin ardından tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine teslim edildi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunFirari
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.