Öne Çıkanlar DEAŞ operasyonu Bafra GSK Atıcılarından başarı
banner797

Samsun'da bu zamana kadar 16 kişi denizde boğuldu

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Deniz Liman Şube Müdürlüğü personellerin katılımı ile Samsun ilinde meydana gelen suda boğulma olaylarının önlenmesi amacıyla Atakum bölgesinde bulunan; Golf Kulübü yanı, Çatalçam Sahil şeridi, Güzelyalı Mahallesi, Çobanlı Sahili ve 19 Mayıs PMYO plajı kıyı şeridi boyunca vatandaşlara yönelik bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetinde bulunuldu.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü gerçekleştirilen faaliyetlerde, 819 vatandaşımızla yüz yüze iletişim kurulmuş, 478 adet el broşürü dağıtıldı.

Bilgilendirme toplantıları kapsamında Camii Kuran Kurslarında ve Gençlik Merkezleri kurslarında 28 toplantı gerçekleştirilerek 1299 kursiyer bilgilendirildi.

Ayrıca vatandaşların görebileceği alanlara, (tramvay ve otobüs duraklarına) Büyükşehir Belediyesi ile irtibat kurularak basımı gerçekleştirilen 50 adet raket ve 56 adet afiş asımı gerçekleştirildi.

2023 yılı içerisinde Deniz Liman Şube Müdürlüğü ekiplerince; 23 vatandaşımız denizden canlı olarak çıkartıldı,16 vatandaşımız denizde serinlerken hayatını kaybetmiş, 1 vatandaşımız intihara teşebbüs etmiş, 5 araç ve tekne kurtarılmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.