Öne Çıkanlar Samsun Hüseyin Dündar
banner798

Samsun'da depremzede 447 bin tl dolandırıldı

Samsun’un Bafra ilçesinde depremzede bir vatandaş telefonla 447 Bin 500 TL dolandırıldı.

Dolandırıcı şüphelisi kendisini Osman ismiyle aracın gerçek sahibini arayarak, “Aracı ilandan kaldırın ben aracı alacağım, ön kapora olarak 500 TL gönderiyorum.” Dedi.

Bunun üzerine F.K. aracını ilandan kaldırdı.

Dolandırıcı, aynı aracı düşük fiyattan ilana tekrar koydu. İlanı normal fiyatın altında gören A.O. şehir dışından geleceğim, diyerek dolandırıcıyla telefondan görüşme sağladı.

A.O. ( Hatay’ın Antakya doğumlu) internette gördüğü bir aracı almak için Bafra’ya geldi.

Dolandırıcı ile tekrar görüşme sağlayan A.O.’yu araç Bafra’da yakınlarım size yardımcı olacak, diyerek telefonla her iki tarafı buluşturdu.

Aracı almaya karar veren depremzede A.O. notere gittiğinde işlemler için toplamda 447 bin TL ibana para yatırdığını gerçek araç sahibine söyledi. Aracın gerçek sahibi benim hesabıma para yatmadığını belirtti. Parayı yatıran kişiyi aradığında telefonun kapalı olduğu ortaya çıktı.

Dolandırıldığını anlayan A.O. polisten yardım istedi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunBafraDepremzede
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.