Öne Çıkanlar Samsun İl Jandarma Komutanlığı
banner798

Samsun'da oynanacak Galler maçının hazırlıkları tamamlandı

Samsun Valisi Doç. Dr. Zulkif Dağlı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ile birlikte Yeni 19 Mayıs Stadyumundaki incelemelerinin ardından maç öncesi alınan güvenlik tedbirleri ve hazırlıkların son durumu hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Samsun’un, geçtiğimiz yıl dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFESTKARADENİZ’e 900 bini aşkın ziyaretçinin katılımıyla başarılı bir şekilde ev sahipliği yaparak ulusal ve uluslararası organizasyonlara her zaman hazır olduğunu tüm dünyaya bir kez daha gösterdiğini hatırlatarak, bugün de, yine uluslararası bir organizasyona ev sahipliği yapmanın, 27 yıllık aranın ardından A Milli Takımımızı yeniden şehrimizde ağırlayacak olmanın heyecanını yaşandığını ifade eden Samsun Valisi Dağlı, “ Milli Mücadele'nin ilk adım şehri Samsun'umuzun uluslararası alanda tanıtımına katkı sağlayarak prestijini daha da artıracak bu önemli futbol şöleni için tedbir ve hazırlıklarımızı tamamladık. Alternatif güzergah olarak belirlenen yol ile stadyuma kuzey kısımdan girişte kullanılan yolun bakım ve onarımları yapılarak, standartları yükseltildi.

2000’i Galler taraftarı olmak üzere 33.919 taraftarın izleyeceği maçın huzur ve güven içeresinde tamamlanabilmesi için tüm planlamalar ve görevlendirmeler ilgili kurumlarımız tarafından yapıldı. Bu önemli maç için ülkemizin dört bir yanından ve Galler'den Karadeniz'in incisi Samsun'umuza gelen tüm misafirlerimize bir kez daha hoş geldiniz diyoruz. Tüm misafirlerimizin maç öncesi şehrimizde keyifli ve güzel zaman geçirmelerini diliyoruz.” dedi.

Büyük bir katkı sağlayacağına inandıklarını dile getiren Samsun Valisi Dağlı, “Maçı stadyumda izleyecek olan taraftarlarımıza trafik yoğunluğundan etkilenmemeleri için tramvay başta olmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ile birlikte, A Milli Takımımızın 2024 Avrupa Şampiyonası Elemelerinde bu akşam Galler ile yapacağı müsabakaya ev sahipliği yapacak olan Yeni 19 Mayıs Stadyumunda takımların ve taraftarların geçiş güzergahlarında incelemelerde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.