Öne Çıkanlar ankara Özlem Maraş
banner797

Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak

Canik Kültür Merkezi'nde gerçekleşen ilçe danışmada teşkilat üyeleriyle bir araya gelen AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. İstişarelerin yapıldığı toplantıda konuşma yapan Milletvekili Yılmaz, 17 ilçede danışma meclisi toplantılarının istişare ortamında başarı ile gerçekleştirildiğini söyledi.

2023 hedeflerine odaklanan AK kadroların halka en iyi hizmet noktasında özverili çalışmalar ortaya koyduğunu ifade eden Yılmaz, "Aziz halkımıza, Türkiye'nin AK Parti iktidarı döneminde kazanımlarını, yapılan hizmetleri en iyi şekilde anlatmalıyız. Ülkemizin nereden nereye geldiğini, daha neler yapılacağını her buluşmamızda dile getirmeliyiz. Halkımızın bize olan güveni, inancı tam. Şu süreçte ekonomik olmak üzere bazı sıkıntılar olduğunun farkındayız. Dünya'daki gelişmelerden kaynaklı bu sorunlarında üstesinden de gelecek yine AK Parti'dir. " şeklinde konuştu.

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ BOZAMAZLAR

Ülkenin üzerinde karabulutlar estirmek isteyen, birlik ve beraberliğin kaybolması için uğraşan, kaos ortamı oluşturmak isteyen, hassasiyetler, değerler üzerinden saldırmaya çalışan zihniyetlerle her zaman mücadelenin süreceğinin altını çizen Yılmaz, "Ne yazık ki, geçtiğimiz günlerde Onur Anıtı'na yapılan hain saldırı menfur örneklerden biridir. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk hepimizin ortak değeridir. Onun mirasına, aziz hatırasına bu zamana kadar sahip çıktık, bundan sonrada çıkmaya devam edeceğiz. Değerlerimize saldırarak huzurumuzu, birliğimizi, kardeşliğimizi bozmak isteyenlere asla fırsat vermemeliyiz. Sağduyumuzu her zaman korumamız, her bir vatandaşımız el ele, sımsıkı tutunmalıyız. O zaman kirli emelleri olanlar kaybeder, kazanan Türkiye olur." ifadelerini kullandı.

HEDEFLERE ULAŞILACAK

AK Parti kadrolarının kucaklayıcı bir anlayışla sahada olduğunun altını çizerek konuşmasını sürdüren Yılmaz, “Hepimiz çok çalışmalıyız, hizmet noktasında katkı vermek için çaba harcamalıyız. Kazanımlarımızı koruyarak büyük hedeflere ilerlemek için çaba harcamalıyız. Bu süreçte elbette engel olmak isteyenler olacak ama Türkiye aşkımız her zaman kazanacak. Şuan ülkemiz yatırım, istihdam, üretim, ihracat ve cari fazla yoluyla büyüterek inşallah hedefimize ulaşacaktır." dedi.

Yılmaz, iş insanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve bürokratların katılımıyla gerçekleşen toplantıya da katıldı.

HAVACILIK TESİSLERİNDE İNCELEME

Milletvekili Yılmaz, 19 Mayıs ilçesinde Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ile birlikte 1995 ve 2000 tarihleri arasında ilçede sivil havacılık alanında çalışmalar yapan ve şenlikler düzenleyen Samsun Sportif Havacılık Kulübü'nün atıl durumdaki hizmet alanını inceledi. Yeniden faaliyetlerine başlamak için çalışma yapan Kulüp Başkanı Aytekin Turgut ve Başkan Yardımcısı Yusuf Kahvecioğlu'ndan bilgi alan Milletvekili Yılmaz, havacılığın gelişimi noktasında yürütülen çalışmalara her zaman destek olmaya hazır olduklarının altını çizdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.