banner797
  Matematik hesapları yaparak çıktığımız bu maçta umutlanmak istiyorduk ama lider Keçiören buna da müsaade etmedi. İki takım arasında çok belirgin farklılıklar vardı ve bu farklılıklar bizim aleyhimize idi. Kimse yanlış algılamasın ama ağabeylerine karşı elinden geleni yapmaya uğraşan ama becerecek fiziki gücü olmayan genç takım gibiydik. Ayrıca oyun zekâsı olarak çok geride olan oyuncularımız vardı ve bu konularda daha önce yazmıştım. Rakip takımın savunma oyuncularının hava hâkimiyetinin mutlak olduğu bir maçta kısa boylu hücumcumuza yüksek top atmanın anlamsızlığını gideremiyoruz. top süren açık oyuncumuz kafasını kaldırıp karşımda ne var diye oyununu yorumlayamıyor maalesef. Bazı futbolcularımıza gerektiğinden fazla misyon yüklenerek üst düzey oyuncu gibi yansıtılmasının da zararlarını gördük. Şöyle ki, bir futbolcu düşününki asist yok gol yok mesafe kat etme yok ee bu nasıl bir futbolculuk. Veya oynadığı mevkinin gereklerini yapmak gibi. Keçiören takımı oyuncuları iki adım atınca bizim futbolcuyu yakalayabiliyorlardı.

Hocamızın oyunu daraltan anlayışta oynamaya çalışmasını anlayabiliyorum ama bu formata uygun olan çabuk pas yapamadığımızı da görmek lazımdı diye düşünüyorum. Oynayan kadromuzun oyunu lehimize çevirecek gücü yoktu. Birçok yanlışlıkların hem teknik hem idari olarak cereyan ettiği bir ligi daha tamamlamak üzereyiz. Benim nedim hoca olarak CAHİT hocadan bir ricam olacak, artık olan oldu ve yapacak bir şey yok. Hocam bundan sonraki maçlarda Bafralı futbolcu gençlerimizi oynatıver ve Bafra kamuoyu fikir sahibi olsun. Eş dost ve arkadaşları maça gelerek heyecan duysunlar ve umarım böyle yaparsın. Matematik hesaplara artık gerek yok artık.

YÖNETİCİ OLACAKLARA DUYURU...
Yazık oldu bir sezonu daha boşuna harcadık ve önümüzdeki sürecinde pek parlak olacağını sanmıyorum. Tahmin ediyorum ki herkes gözünü belediye seçimlerine dikdiği için futbolumuzun geleceği hakkında yorum yapmayacaktır. Ama ben nedim hoca olarak bundan sonraki olağan üstü kongrelerin pek kolay geçeceğini sanmıyorum. Ayrıca bir hatırlatma yapmak isterim, hemen hemen yöneticilik yapmayan kalmadı gibi ve yöneticilik yapmak isteyenlerin artık her şeyin aynı şekilde olmayacağını söylemek isterim. Artık futbolu yönetmek veya idare etmek herkesin yapabileceği bir iş olmadığının fark edilmesi lazım ve herkesin saygılı hareket etmesi lazım diyorum. Ayrıca birazda cebine güvenenler talip olsun. Bu şekilde bir futbol anlayışını ne Bafra ne belediye artık taşıyamaz veya taşıtmazlar.Seçimlerden sonra bu yönde görüşmeler mutlaka olacaktır.SAYGILARIMLA.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.