Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner797

Bafra Devlet Hastanesine 120 BİN TL tutarında hibe
Bugün Bafra Devlet Hastanesinde çok anlamlı bir gün yaşandı. Örnek olacak bir bağış yapıldı. Güllü ailesi Bafra Devlet Hastanesine toplam değerleri 120.000 TL olan 2 kuvöz 2 diyaliz makinesi hibe etti.

Hibeler Güllü ailesinden Hatice Güllü, Zeynep Güllü, Ahmet Güllü ve Ali Güllü adına yapıldı. Makineler Bafra Devlet Hastanesine teslim edildi. İnsanlarımızın hizmetine sunuldu. Bafra Devlet Hastanesi Başhekim yardımcısı Dr.Davut Çepni Güllü ailesi adına Ahmet Güllü’ye teşekkür plaketi verdi.

Plaket takdimi sırasında duygulanan Ahmet Güllü yaptığı kısa konuşmada: Ailemiz Bafralı fakat İzmir’de oturuyorlar. Büyüklerimizin isimlerini insanlığa faydalı olacak şekilde yaşatmak istediler. Bizde Bafra’da çocuklarımızın da doktoru olan, inandığımız güvendiğimiz Dr.Davut Çepni’ye gelerek bu konuda istişarelerde bulunduk. Bafra Devlet hastanesi için 2 kuvöz ve 2 diyaliz makinesi için hibe yapmamızın ilçemize ve insanlarımıza önemli bir hizmet ve sevap olacağını ifade etti. Bizde buna uyduk. Bu bağışlar ile faydalı olabilirsek bu mutluluk ve sevabı bizlere yeter. Başka hayırsever insanlarımızın da böyle bağışlar yapacağına inanıyorum.
Bafra devlet Hastanesi Başhekim yardımcısı Dr.Davut Çepni ise plaket töreni sırasında yaptığı konuşmada şunları söyledi: Güllü ailesine tüm Bafralılar adına içtenlikle teşekkür ediyorum. Bafra ilçemizin sağlık alanında ki en önemli yatırımına insanlarımızın böyle bağış yapması bizleri mutlu etmiştir. Bundan insanlarımız yararlanacak, hibe sahipleri ise sevap kazanacaktır. Hastanemiz için ihtiyaç olan önemli makinelerdi. İhtiyacımız olduğu içinde satın alma yoluna gidecektik. Bize böyle bir müracaat olunca hibe yoluyla hastanemize kazandırdık. İnsanlarımızın hayırseverliği yüksektir. Bu bağışlar devam edecektir.

Yeni makinelerin kurulduğu alanda görev yapan doktor ve sağlık personelleri ise bağışlardan çok memnun olduklarını, daha çok insana hizmet etme imkânı doğduğunu ifade ettiler.

Bafra Devlet Hastanesi Başhekim yardımcısı Dr.Davut Çepni, eski hastanede başhekimlik görevi yaptığında da hastaneye hibe yoluyla sayısız cihaz kazandırdığı biliniyor. Yeni hastanede de başhekim yardımcısı olarak önemli bir hibeye daha öncülük etmiş oldu. Çepni’nin bu konuda ki çalışmaları Bafralılar tarafından bir kez daha takdir edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.