Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 30 Ağustos
banner867

Bafra Özel Çocuklar Eğitim ve Spor Kulübü’den Mehmet Ali Katipoğlu’ na ziyaret
banner852
İLÇE MİLLİ EĞİTİME ÖZEL TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ BAŞARI BİZİ ŞAŞIRTMADI ÖZEL TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ BAFRADA BİR İNCİ TÜRKİYEDE BİRİNCİ

Doğankaya Özel Eğitim Merkezinin öğretmen ve idarecileri tarafından kurulan Bafra Özel Çocuklar Eğitim Ve Spor Kulübü Türkiye Birincisi olan öğrencileri ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali KATİPOĞLU’ nu ziyaret etti.

Ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali KATİPOĞLU: Sporun her türlüsüne önem verdiklerini ancak özel sporcuların kabiliyetlerinin keşfedilmesi ve bu
alanlarda değerlendirilmesine ayrıca önem veriyoruz dedi. Bölge ve Türkiye bazında birinci olan öğrenci ve velileri kutlayarak her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.

Doğankaya Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Ve Bafra Özel Çocuklar Eğitim Ve Spor Kulübü Başkanı Dursun DÜNDAR: Spor Kulübümüzün kuruluşunda bizi destekleyen her türlü sorunumuzda yanımızda olan Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüze Özel Sporculardan Türkiye Birincileri Bölge Birincileri çıkararak teşekkür etmenin gururunu yaşıyoruz.

Dedi Okul öğretmeni kulüp antrenörü Emrah ÇAKIR:  Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün teşvikleri ile kurduğumuz kulübümüzün ikinci yılında Türkiye Birinciliği birçok branşta Bölge Birinciliği almış olmak ve ziyaretlerine bu şekilde geliyor almak bizim için sevindiricidir. ANTALYA/KEMERDE Türkiye birincisi olan öğrenciler ile diğer sporculardan katılan öğrenci ve veliler bu nazik daveti için İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali KATİPOĞLU’ teşekkür etti.

Masa tenisinde Türkiye birincisi olan öğrencilerin velisi Nasriye BURÇ:Çocuklarının eğitimle bir yerlere geldiğini görmenin mutluluğunu yaşıyoruz.Bunu müdürümüzle paylaşmak istedik.Dedi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876