Öne Çıkanlar mustafa demir futbolcu Aşkın Yeter
banner798

Bafra Şehit Aileleri Ve Gaziler Dayanışma Derneğinden 72 .Mevlit
banner852
Mart ayı şehitleri P. Onb. Ünal Ocak, P. Onb. Kadir Kara, P. Onb. Coşkun Kapancı ve tüm şehitlerin, Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve ebediyete intikal etmiş tüm gazilerin ruhuna düzenlenen programa Gençlik ve Spor eski Bakanı Suat Kılıç, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,Bafra Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Alaçam Emniyet Müdürü Kenan Bıyık , Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, 75. Yıl Huzurevi Müdürü Nusrat Yılmaz, şehit aileleri, gaziler ve yakınları katıldı.

Bafra 15 Temmuz Şehitler Cami imamı Hafız Cihan Kodal,Yeni Cami imamı Cemalettin Baş hocalarca okunan Kur’an-ı Kerim, ilahiler ve yapılan duanın ardından Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve Gençlik ve Spor Eski Bakanı Suat Kılıç kısa bir konuşma yaparak programın düzenlenmesinden dolayı derneğin yönetim kuruluna ve katılımcılara teşekkür ettiler.

Program yapılan ikramla sona erdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876