Öne Çıkanlar mustafa demir futbolcu Aşkın Yeter
banner798

BAŞKAN ŞAHİN: GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUM
banner852
 Başkan Şahin, mahalle ve esnaf gezilerinde anayasa değişikliği hakkında vatandaşlarla sohbet ederek bilgilendirmelerde bulunuyor “EVET” için destek istiyor.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamalarda şunları söyledi: “Anayasa değişikliği ile milletimiz kazanacaktır. Biz milletimizin kazanmadığı hiçbir çalışma yapmadık. 15 yıldır yapılan hizmetler ile her zaman milletimiz kazanmıştır. Yine milletimiz kazanacaktır. Yapılacak olan anayasa değişikliği ile lider ve öncü Türkiye’nin önü açılacak, seçimler 5 yılda bir yapılacak, koalisyonlar dönemi bitecek ve kalıcı istikrar sağlanacaktır. Anayasa Değişikliği ile hükümet modeli değişecektir. Bu model ile yürütmede çift başlılık ortadan kalkacak, daha hızlı ve etkin karar alma mekanizması oluşacaktır.“

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin açıklamalarında seçilme yaşının 18’e inmesi hakkında ise çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başkan Şahin konu hakkında şunları söyledi: “Ben bir eğitimciyim. Yıllarca gençlerimizle beraber oldum. Onları tanıyorum. Üstün Yeteneklerini ve zekâlarını biliyorum. Bu nedenle gençlerimize güveniyorum. Seçme hakkı olan insanların seçilme hakkı da olmalıdır. 15 Temmuzda tankların önünde duran, demokrasi nöbetleri tutan iradesine ve demokrasiye sahip çıkan gençlerimize hepimiz güvenmeliyiz. Gençlerimize 18 yaşında askerlik görevi veriyoruz, ülkemizi emanet ediyoruz, evleniyorlar, iş kuruyorlar, tüm bunlar büyük sorumluluklardır. Onlara inanmalıyız. Bu değişiklik gençlerimizin ülkemiz ve insanlarımız adına bir vizyon ortaya koymalarını daha da geliştirecektir. Bu değişiklikle gençlerimize siyasette alan açılacak, seçme ehliyetine sahip olan seçilme ehliyetine de sahip olacak, gençlerin bakış açısı daha fazla siyasete yansıyacak, siyasete hareket gelecek ve gençlerimiz erken yaşlarda siyasi tecrübe sahibi olacaktır. Tüm bunlar olumlu değişikliklerdir.”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Melih 7 yıl önce

siz gençlere güveniyorsunuz da ben size hiç güvenmiyorum

banner877

banner876