Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 30 Ağustos
banner798

2 çocuk annesi 2 aydır kayıp
banner852
Kardeşi 24 yaşındaki Filiz Şenyiğit, "Çocuklarına çok düşkündü, onlardan habersiz bir yere gitmez, onları görmeden duramazdı. Hayatından endişe ediyoruz" dedi.

Turgutlu'da TOKİ Evleri'nde oturan Kader Hamarat 2 ay önce ortadan kayboldu. Yakınları durumu polise bildirdi. Bölgede araştırma yapan ve çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, herhangi bir sonuca ulaşamadı. Parfüm satıcılığı yapan genç kadının en son 15 gün önce Turgutlu İlçe merkezinde görüldüğü yönünde polise ihbarlar gelirken, bu çevrede yapılan araştırmalar da sonuçsuz kaldı.

KIZKARDEŞİ: ÇOCUKLARINA ÇOK DÜŞKÜNDÜ

Kader Hamarat'ın kardeşi Filiz Şenyiğit, ablasının çocuklarına çok düşkün bir insan olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Ablam 6 yıl önce eşinden boşandı. Oğlu koruyucu ailede, kızı ise boşandığı eşinde olmasına rağmen onları görmeden, aramadan duramazdı. Hayatından endişe ediyoruz. Bir an önce bulunmasını istiyoruz. Çocukları da annelerinin hayatından endişe ediyor. Polisten yetkililerden yardım bekliyoruz."

Kader Hamarat'ın, İzmir'in Bornova İlçesi'nde 28 Ekim 2011 tarihinde polis koruması altındayken boşanmak istediği eşi tarafından öldürülen 28 yaşındaki Ferdane Çöl'ün yeğeni olduğu belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876