Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 30 Ağustos
banner867

Köktaş; "Gece-Gündüz Çalıştık, Millet Efendi Biz Hizmetkarız"
banner852


AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması süreci kapsamında Ladik ve Tekkeköy ilçelerinde gerçekleştirdiği programlarla çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Ladik İlçe Başkanı Fikret Baştan, Tekkeköy İlçe Başkanı Yusuf Güngör, AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Uzunlar, İlhan Kara, Belediye Meclis ve teşkilat üyelerini de katılıymıyla gerçekleştirilen programlarda muhtarlar, teşkilat üyeleri, esnaf ve vatandaşlarla biraraya gelen AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, gençlerle de tecrübe paylaşımında bulundu.
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için FETÖ, PKK ve diğer terör örgütleri 16 Nisan da hayır çıkması için elinden gelen her şeyi yaptığını belirten Millettvekili Köktaş, "Hainlerde bir panik, bir endişe var. Sandıktan evet çıkarsa biz yandık, biz biteriz diyorlar.
Bizde ne diyoruz, sandıktan güçlü bir evet çıkacak, bu hainler de bitecek, bunun başka yolu yok." dedi.

FAİZLER BİR GÜNDE FIRLADI
Milletvekili Köktaş sözlerine şöyle devam etti: "Gençlerimiz 2001 yılında neler olduğunu hatırlamayabilir, bir hafıza tazelenmesi yapalım. Çift başlı yönetim yüzünden Türkiye tarihin en büyük ekonomik krizini yaşadı. 2001’de Cumhurbaşkanı Başbakan arasındaki tartışma yüzünden anayasa kitapçığı fırlatıldı diye Türkiye de pamuk ipliğine bağlı ekonomi yerle bir oldu. Borsa çakıldı, bir günde yüzde 15 değer kaybı yaşandı. Faizler bir günde yüzde 7500 arttı. 23 banka kapandı, 50 milyar dolar Türkiye’nin kaynağı buhar oldu gitti.
Feraset sahibi milletimiz 2002 yılında Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti'yi iktidara getirerek Türkiye'yi karanlıktan aydınlığa çıkardı. Çift başlı yönetimlerin millete ödettiği bedeli AK Parti millete ödetmedi. Gece-gündüz çalıştık, millet efendi biz hizmetkarız dedik.

GÜVENLİ VE HUZURLU BİR TÜRKİYE
Bu süreç içinde vesayetçiler, kumpasçılar, Geziciler ne yaptılar? Türkiye’yi karıştırmak istediler, ülkemizin ayağa kalmasını koşmasını istemediler. Milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları yine milletinden aldığı destek ile bu şer cephelerinin karşısında dimdik durdu.
Bir daha bu eski kötü günlere dönmemek için bir anayasa değişikliği kararı alındı. Bu süreçte MHP bir adım attı AK Parti olarak biz bir adım attık ve beraber bu kararı aldık. Gazi Meclisimiz, kalıcı siyasi istikrar, hızlı ve etkili icraat, güçlü yasama, güçlü icraat, güvenli ve huzurlu Türkiye, birlik, uzlaşma ve etkili yönetim ile öncü Türkiye için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini milletimize sundu. Ülkemiz, 16 Nisan 2017’de tarihi bir halk oylamasına gidecek ve anayasa değişikliğini oylayacaktır. Artık söz de karar da milletindir. Milletimiz 16 Nisan da güçlü bir şekilde Evet kararı vermesiyle birlikte, ülkemiz 2023 hedefleri ve sonrasında yoluna daha hızlı ve istikrarlı bir şekilde devam edecektir. " diyerek sözlerine son verdi.

İNŞAAT FUARINDA KONUŞTU
TÜYAP Tüm Fuarcılık tarafından hazırlanan Samsun İnşaat Fuarı 2017 3.Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı’nın açılışına da katılan Milletvekili Köktaş, Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’ndeki Fuarda yer alan firmaların stantlarını dolaşarak bilgiler aldı, katılımcılara bereketli bol kazançlar diledi.
Milletvekili Köktaş açılışta yaptığı konuşmada, "AK Parti iktidarları döneminde ekonomiyi sürükleyen tek sektör inşaat sektörüdür. Yerli bir sektör olan İnşaat sektörünün etkilediği yaklaşık 250 iş kolu vardır. İnşaat sektöründe hareketlenme, beraberinde diğer sektörlerinde canlanmasına sebep olmaktadır.
Bu sektördeki yüzde 1'lik bir büyüme bile 250 bin kişinin istihdamı anlamına gelmektedir.
Bu nedenle bu gerçeği göz önünde bulundurarak inşaat sektörünün büyümesi için gerekli düzenlemeleri yapmaya devam edeceğiz. " dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876