Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner797

1930 Bafraspor İkinci Devreye Galibiyetle Başladı

Samsun Bölgesi Süper Amatör Cemal Özdemir sezonun ikinci devresinin 14. haftasın da 1930 Bafraspor saat : 14 : 30' da başlayan maçta  Samsun İlkadım  Baruthane Çim Sahasın da  ligin en genç  ekiplerinden biri olan  Samsun Atakentspor'a konuk oldu.

YER : SAMSUN İLKADIM BARUTHANE ÇİM SAHASI 

HAKEMLER : Ömür Bozkurt * - Hasan Erdoğan *  - Coşkun Yalçın * 


GOLLER : 35 Dakika Alperen - 76 - dakika Erdal 1930 Bafraspor 
70 - dakika Celil Penaltı Atakentspor 


SARI KARTLAR : Umut - Turgut - 1930 Bafraspor

Egemen - Atakentspor


SAMSUN ATAKENTSPOR

Muhammet - Murat Can - Serkan - Egemen - Mert - Tutku ( C) - Berkay - Celil - Nizamettin - Emre - Sefa 

Tek. Direk : Cem Kaygusuz

Yedekler: Emre - Altuğ- Kazım - Mert can- Utku  -  

1930 BAFRASPOR

Furkan  - Kadir Can - Cengizhan - Turgut (C), Umut - Kerim -  Kader - Alperen - Hayati  - Başaran - Kudret  

Teknik Direktör : Mahmut Topal

Yedekler : Bilal - Tolga   - Mustafa - Tolga - Erdal -  Enes -


1930 Bafraspor ilk  yarıya durgun başlamasına rağmen 3 dakika da Başaran'la girdiği gol pozisyonu yararlanamayan taraf oldu. Dakikalar 25 gösterirken ev sahibi Atakentspor  Nizamettin  girdiği gol pozisyonundan yararlanamayan taraf oldu. 30 dakika 1930 Bafraspor Alperen'le bir gol kaçırırken 32 dakika bu sefer Kader 1930 Bafraspor adına gol pozisyonunu kaçıran isim oldu. Dakikalar 35 gösterirken maça istediği başlayamayan Alperen sahneye çıkarak attığı güzel golle 1930 Bafraspor'un 1 - 0 öne geçirdi. İlk yarının son dakikalarında ev sahibi Atakentspor  44 dakika Sefa 45 dakika Celil ile girdiği pozisyonlarından yararlanamayınca 1930 Bafraspor soyunma odasına 1 - 0 üstün gören  ekip oldu.

İkinci yarıya çok tutun başlayan 1930 Bafraspor rakip kalede gol pozisyonu bulmakta zorlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında her iki takım da vasat oyunu oynarken gol pozisyonu da bulmakta zorlandı. Ev sahibi Atakentspor 70 dakika da kazandığı penaltı atışını iyi değerlendiren  Celil topu ağlara gönderince karşılaşmada durum 1 -1 getirdi.

Bu gol den sonra 1930 Bafraspor gole karşılık vermek adına rakip kale gol pozisyonları üretmeye çalışsa da zorlandı. Dakikalar 76 gösterirken Erdal'la gol bulan 1930 Bafraspor karşılaşmada 2 -1 öne geçen taraf oldu.  Karşılaşmada başka gol olmayınca tutuk oynadığı karşılaşma da 1930 Bafraspor ligin en genç takımı olan Atakentspor'u 2 - 1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. 1930 Bafraspor  zorlandığı karşılaşmada aldığı 3 puanla puanını 30 çıkarırken, ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamış oldu.

Karşılaşmayı İyi Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, HDI Sigorta Acentesi sorumlusu Abdullah Bülbül, 1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Fatih Yıldız Yönetimi ve az sayı da taraf gurubu takip etti.

1930 Bafraspor'da ikinci devrede kadroya Zonguldak Alaplı Belediyespor' dan dahil olan  santrafor Kudret İleri sahada kendine yer bulurken, Havza Belediyespor'dan gelen kaleci Bilal Başar ve 1453 Fatih Reşadiye' den gelen genç santrafor Enes Kirişken ise yedek kulübesine yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.