Öne Çıkanlar istanbul akçagöz
banner797

Adnan Ölmez Ortaokulu Bilim Şenliği' Nde Yeşil Dilli Kertenkele

Müdürlüğünü Halil BAYRAM' ın yaptığı; Samsun Adnan Ölmez Ortaokulu Bilim Şenliği, 01-02 Ekim 2019 tarihlerinde Samsun Cumhuriyet Meydan'ında gerçekleştirildi.

Bilim şenliği' nin tanıtım toplantısı,18 Eylül Çarşamba günü, saat 15:00 de Samsun Ömer Halis Demir Kongre Salonu'nda yapıldı.

Bilim Şenliği kapsamında; 30 Eylül Pazartesi günü Satranç Turnuvası,24 Eylül Salı günü 19 Mayıs Lisesi Konferans Salonu' da Prof. Dr. Sevgi KOYUNCU ve 30 Eylül Pazartesi günü Prof. Dr. Nazmi POLAT bilimsel çalışmalarla ilgili öğrencilerle söyleşi yaptılar.

Projenin açılışı ise; 01 Ekim Salı günü, Saat 10:00 da gerçekleştirildi. Proje uygulama süreci 01-02 Ekim olmak üzere 2 gün uygulandı.

Ayrıca proje kapsamında; planetaryum gezileri, çeşitli sportif ve sanatsal faaliyetler de yapıldı.

01- 02 Ekim günlerinde; Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen proje uygulamasında, 29 Atölye, 92 Stand yer aldı.

Proje sırasında; Samsun da bulunan bir çok kurum ve kuruluştan destek alındı. Bilim şenliğine, Samsun ve Samsun dışında bulunan tüm öğrenciler ve halk davet edildi.

BİYOLOJİ ATÖLYESİ' NDE YEŞİLDİLLİ KERTENKELE !

Samsun İlkadım Adnan Ölmez Ortaokulu Bilim Şenliği' nin 2. ci günü ( 02 Ekim 2019 Çarşamba ) günü, Cumhuriyet Meydanı' nda çok sayıda Bilim Atölyesi ve standlar kuruldu.

Bu standlardan biri de Samsun OMÜ, Biyoloji Bölümü, Dr. Melek ÖZPIÇAK' ın BİYOLOJİ ATÖLYESİ’ nde, ziyaretçilere kavanoz içindeki yeşil dilli kertenkelenin öyküsünü anlattı.

Yeşildilli kertenkele, Bilim Atölyesinde oldukça dikkat çekip, ilgi gördü.

Haber : Oktay ZERRİN- Samsun

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.