Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Anne- babaya sevgi konulu kompozisyon yarışması' nın 1. si öykü !

Okuldan yapılan konuyla ilgili açıklama şöyle:

" Okulumuzda " Anne- Babaya Sevgi " konulu bir şiir ve kompozisyon yarışması düzenlendi. 5- A sınıfından Öykü ŞENER yarışmanın 1. si oldu.

Kendisini yazdığı şiirden ötürü tebrik ederken; anne ve babaya böylesi güzel duygular besleyip böyle candan bir evlat olduğu için, kendisiyle gurur duyduk."

Birinciliği kazanan, Öykü Şener' in annesine yazdığı komposizyon ise şöyle:

" Sevgili annem, sen beni çok seviyorsun. Çok işin olsa bile her zaman bizim için bir vaktin var. Evet çok yorgun olabiliyorsun. Ama yine de benimle ilgileniyorsun. Evet bazen seni kırabiliyorum. Ama sen yine beni affediyorsun.

Üzgün olabiliyorum. Sen beni yeniden mutlu etmenin bir yolunu buluyorsun. Bazen çok şeyi unutuyorum. Sen onun benimle olması için uğraşıyorsun.

Doğum günümdebir şeyi çok fazla istiyorum, onu bulmak için Bafra' nın altını üstüne getiriyorsun. Sevgimizi ifade etmeye sözler yetmiyor. Bazen seni kucaklayıp sadece öyle kalmayı istiyorum. Hiç bırakmamayı istiyorum.

Seni çok seviyorum anne. Her zaman beraber olmamız çok hoşuma gidiyor. Okul çıkışı hemen seni aramak istiyorum. Seninle aynı saatte çıkalım istiyorum. SENİNLE POLİS OLMAK İSTİYORUM.

Okulda hep yanımda ol istiyorum. Emin ol seni çok güzel besleyeceğim. Sen yaşlanınca, aynı senin bana mama yaptığın gibi. Temizliğini çok güzel sağlayacağım. Aynı senin ben bebekken kokmamam için oyuncaklarla yıkadığın gibi.

Arabaya atlayıp gezdireceğim seni, aynı senin kırmızı arabamızla beni gezdirdiğin gibi. Özelikle seni çok sevip ilgileneceğim, aynı senin bana hep ilgi duyup sevdiğin gibi.

İlk ve son göz ağrın ÖYKÜLOTAN

Öykü ŞENER 5 / A "

Haber : Oktay ZERRİN- Bafra

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tunahan 2 yıl önce

çok başarili bir arkadaşmız atatürk zorluk göstermesin amin