Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Bafra'da 1047 kişiye GBT yapıldı

Samsun Bafra’da polis ekiplerinin gerçekleştirdiği şok uygulamasında 1047 kişinin güvenlik kaydı incelendi, 346 araç kontrol edildi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü,Samsun Asayiş Şube Müdürlüğünün yanı sıra Bafra İlçe Emniyet güçleri ekipleri devriye ekipleri tarafından 104 personelle şüpheli araç ve kişilere karşı “sabit yol” ve "şok" uygulaması gerçekleştirildi.

Yapılan uygulamalarda 1047 kişinin güvenlik kaydı incelenerek bir yoklama kaçağı yakalandı.

Asayiş uygulamalarında, 4 adet lycra, 7 adet Neurontin isimli uyuşturucu hap, 2,08 gram Esrar ve 1 adet uyuşturucu içiminde kullanılan Payp, 7 adet amaç dışı bıçak ve 1 adet muşta tespit edilerek kişiler hakkında idari işlem yapıldı.

Bir araçta yapılan aramada,1 adet 7.65 mm çapında ruhsatsız tabanca, tabancaya ait bir adet şarjör ve tabancaya ait toplam 15 adet 7.65 mm çapında fişek ele geçirildi.

Trafik yönünden sabit yol uygulamalarında 346 araç kontrol edildi.Bir araç sürücüsüne, sürücü belgesi yanında olmadığından dolayı 427 TL, bir araç sürücüsüne ise alkollü araç kullanmasından dolayı 1823 TL para cezası kesildi ve ehliyetine el konuldu.

Yapılan yedi işyeri denetlenmesinde,üç iş yerine ‘canlı müzik yayın belgesi’ olmadan müzik yayını yapması sebebiyle işlem yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.