Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Bafra'da Trafik kazası 2 yaralı 1 ölü

SAMSUN- Bafra Kuşçular Mahallesi'nde araç takla attı, 2 kişi yaralı 1 kişi öldü 

Samsun'un Bafra İlçesi Kuşçular mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü karşıdan gelen kamyona çarpması sonucunda 2 kişi hafif yaralandı, 1 kişi vefat etti.

Alınan bilgiye göre, İ.Ç(59) idaresindeki 55 JF 362 plakalı kamyonet ile, Hasan K(36)  idaresinde ki 55 ADB 978 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Arkalarından Bafra istikametinden gitmekte olan N.D.(29)'nin idaresindeki 55 AAN 858 plakalı otomobil  ise kaza yapan araçlara çarpmamak için direksiyon hakimiyetini kaybederek önce ağaca sonra yolun kenarında bulunan tarlaya devrildi.

Kazada 55 ADB 978 plakalı araç sürücü Hasan K. ve aynı otomobilde yolcu olarak bulunan Murat S. ve Salim Özkök (32) yaralandı. 

Yaralılar olay yerine çağrılan 112 Ambulans ekiplerince Bafra Devlet Hastanesine sevk edildi.

Ağır Yaralı, otomobil sürücüsü Salim Özkök, Bafra Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalenin ardından, Ondokuzmayıs Tıp Fakültesi (OMÜ) Hastanesi’ne sek edilirken yolda hayattını kaybetti.

Diğer yaralı Murat S. ile Hasan K.'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Trafik Kazası ile ilgili soruşturma devam ediyor.

ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASINDA HAYATTINI KAYBEDEN SALİM ÖZKÖK

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.