Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner797

Bafra'dan Yardım Tır'ı yola çıktı

Samsun Valiliği AFAD, Bafra Kaymakamlığı ve Bafra Belediye başkanlığı koordinesinde, Alparslan Türkeş Parkı Sosyal Tesislerine Bafra ve Civar mahallelerinden akın akın yardım gelme devam ediyor.

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından çalışmalara katılmak üzere 35 kişilik ekip, Samsun'un Bafra ilçesinden deprem bölgesine gönderildi.

Vatandaşlar yardımları arasında, battaniye, çocuk giyimleri, giyecek, gıda ve su ağırlık olmak üzere yardıma birçok erzak getiriliyor.

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen ve Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç yardımları yerinde takip ediyor.

Yardımlarla ilgili açıklama yapan Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen,” Bafra Belediyesi’nin öncülüğünde dün başlatmış olduğumuz kampanyamızın ilk Tır’nı Kahramanmaraş’a gönderiyoruz. Akşam bir tır daha göndereceğiz, ondan sonraki günlerde Tır’larla yardımların devam edeceğini söyledi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise ,”AFAD’ın ve Kaymakamlığımızın koordinatörlüğünde , vatandaşlarımızla beraber yardımlarımızı topladık.Belediye olarak iş makinelerimizi gönderdik, çift çeker araçlarımızı yolcu ettik.Belediye personelimizden 35 gönüllümüzü gönderdik.İkinci Tır’ımızı birazdan yükleyip göndereceklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.