Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner797

Bafra Devlet Hastanesi'nden bir ilk

Bafra Devlet Hastanesi, Karadeniz’de Yoğun Bakım Sertifika Eğitimi vermeye hak kazanan ilk ilçe devlet hastanesi oldu.

Başhekim Alaiddin DOMAÇ: “241 Yataklı servis ve 64 yoğun bakım kapasitesiyle sadece ilçemizle sınırlı kalmayıp; Atakum,19 Mayıs,Yakakent, Alaçam ilçeleri ile birlikte Sinop İli ve İlçelerine de hizmet vermekteyiz.
Artan Hekim kadromuz,  artan hasta potansiyelimiz ve özellikli hizmetlerimiz hastanemizi bir adım daha ileri çıkarmanın gereğini ortaya koymaktadır. 


Bu sebeplerden dolayı gerek personel gerekse tıbbi donanım olarak hastanemizi ileri taşımak adına her türlü özveriyi göstermekteyiz. Yaptığımız çalışmalar neticesinde hastanemize yine karadenizde bir ilk olan Sağlık Turizmi yetki belgesi kazandırmıştık. Şimdi ise karadenizde yoğun bakım sertifikasyon eğitimi veren İLK İLÇE DEVLET HASTANESİ olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu tamamen bir ekip işi olup, bu ekibin parçası olan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Bu sertifikalı eğitim programı ile koruyucu, geliştirici ve rehabilite edici girişimlerle bireyin fiziksel, psikolojik ve sosyal olarak güçlenmesini sağlayan, hasta ve aileleri ile terapötik iletişim kuran, sağlık bilimi ve teknolojisindeki gelişmelere, yeni tedavi ve bakım yöntemlerine uyum sağlayabilen, acil, kritik ve karmaşık hasta bakım gereksinimlerini karşılayabilecek yetkinliğe sahip sorun çözme becerisi gelişmiş yoğun bakım hemşireleri yetiştirmek amaçlanmıştır. 
Bu süreçte bizlerden desteklerini esirgemeyen Sayın İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Ali ORUÇ’a ve hizmet sunumunda emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum”. Diyerek sözlerini tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.