Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Bafra Devlet Hastanesinde tatbikat

Samsun`nun Bafra İlçesinde Bafra Devlet Hastanesi`nde Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) deprem ve yangın tatbikatına yaptı.

Binada bulunan hastane personeli ve hastalar, hızlı ve kontrollü bir şekilde tahliye edilerek, yaralılara triyaj alanlarında müdahalede bulunuldu.

Senaryo gereği sedye ve acil yardım malzemelerinin bulunduğu çantalarla binaya giren UMKE ve sağlık ekipleri, yaralıları ilk müdahalenin ardından Hastane bahçesin kurulan müdahale çadırına getirdi. hastanede yapılan hasta kurtarma tatbikatı gerçeği aratmadı. Devlet Hastanesi'nde, Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) ekipleri gerçekleştirilen tatbikatta, afet durumunda hastaların ve yaralıların kurtarılması canlandırıldı.

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Devlet Hastanesi Başhekimi Alaettin Domaç, UMKE Yöneticisi Harun Bulut ve ilgili kurum amirleri ve Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi deprem ve yangın tatbikatına katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.