Öne Çıkanlar istanbul recep tayyip erdoğan
banner798

Bafra Hacınabispor Kulübü Hızla Büyüyor !

Sezon başında 8 kişilik yönetim ile başlayan Süper AmatörLig' in; 6. haftasında Liderliğe yükselen Bafra Hacınabispor' un yönetim kurulu; bugünkü sayısı 16 ' ya yükselmiş olup, her geçen gün kulübe olan ilgi hızla artmaktadır.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Hacınabi Spor Kulübü yeni Asbaşkanı Hasan KAPLAN şunları söyledi :

" Hacınabi Spor Kulübü; Bafra'da yeni bir hava yakaladı. Spor adına Bafra' mızda gerçekten güzel şeyler yapıyorlar.

Yaklaşık 3 yıldır Mevlanaspor ile başlayan takibim ve ligdeki sonuçları, aynı başarıları Hacınabispor' da da gösteren bu değerli yönetici arkadaşların arasına katılmak istedim.

Kulüp, takım ve yönetim bazında; gayet düzgün ve bir o derecede, istikrarlı bir çalışma gördüğüm için; acaba ben de bu güzel spor, futbol ailesi ve yapısı içinde, burada ne gibi çalışmalar yapabilirim diye düşündüm.

Ve arkadaşlar da sağolsun; bana kulüpte bu fırsatı verdiler. Burada ben yok, sen yok, biz varız. Bunun da en güzel örneğini; daha ilk maçta yaşadım.

Sayın Başkan İsa Köprü ve sayın Servet Şengül; bana hitaben " Hasan Bey, bu kulüpte sen, ben yok; sadece vesadece BİZ var " deyince; ben de o zaman benim de bu ekipte bir yerim olsun dedim ve bu değerli arkadaşların arasına katıldım.

Şimdi; buradan tüm değerli Bafralılar' a seslenmek istiyorum:

Arkadaşlar; gelin hep beraber, bu ilçenin takımlarına sahip çıkalım.

Bu vesileyle de herkesi saygı ve sevgiyle selamlıyorum

Haber : Oktay ZERRİN- Bafra

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.