Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Bafra Kaymakamı Oda Başkanlarını geziyor

Kaymakam Cevdet Ertürkmen Bafra Fırıncılar Esnafodası Başkanlığınıziyaret Etti

Kaymakam Cevdet Ertürkmen,  oda seçimi neticesinde yeniden başkanlığa seçilen Bafra Fırıncılar Esnaf Odası Başkanı Temel Bektaş ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun diyerek, çalışmalarının devamını diledi.

Kaymakam Cevdet Ertürkmen Bafra Berberler Ve Kuaförlerodası Başkanlığınıziyaret Etti

Kaymakam Cevdet Ertürkmen,oda seçimi neticesindeyeniden başkanlığa seçilen Bafra Berberler ve KuaförlerOdası Başkanı İmdat Akay ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun diyerek, çalışmalarının devamını diledi.

Kaymakam Cevdet Ertürkmen’den Bafra Pazar Yerleri Esnaf Odası Başkanlığına Ziyaret

Kaymakam Cevdet Ertürkmen,oda seçimi neticesinde yeni görevine başlayan Bafra Pazar Yerleri Esnaf Odası Başkanı Ertan Atan ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun diyerek, çalışmalarında başarılar diledi.

Kaymakam Cevdet Ertürkmen Bafra Şoförler Ve Otomobilciler esnaf odası Başkanlığını ziyaret Etti

Kaymakam Cevdet Ertürkmen, oda seçimi neticesinde yeniden başkanlığa seçilen Bafra Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Metin Genççakır ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun diyerek, çalışmalarının devamını diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.