Öne Çıkanlar istanbul DEAŞ operasyonu
banner798

Bafra Orta ölçekli sanayi projesi yerinde incelendi

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın seçim beyannamesinde de yer alan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanarak Resmi Gazete’nin 2 Ağustos 2019 Tarih ve 30850 sayısında yayımlanarak çalışmaları başlatılan projede 20 adet dükkanın yer alacağı, A Blokkısmında 8000 metrekare lik temelin yüzde 60’ı tamamlandı.Betonarme prefabrik imalatına başlanan projede Şubat ayıiçerisinde montaj işlemlerinin yapılması planlanıyor.

Söz konusu projede yapımı devam eden blokta her dükkan 9 metre kat yüksekliğine, 400 metrekare kapalı alana, 240 metrekare açık alana sahip olacak. Her dükkanın 5 metre genişliğe 5 metre yüksekliğe sahip araç giriş kapısı, 1 adet personel giriş kapısı, 1 adet yangın çıkış kapısı bulunacak. Her dükkanda birer adet lavabo, 10 tonluk vinç taşıyıcı guseler yer alacak.

Orta Ölçekli Sanayi Sitesi ve Kentsel Gelişim Projesi inşaat alanını Belediye Meclis Üyeleri Eyüp Sabri Şahin ve Hasan Yavuz Ataseven ile birlikte ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada: “460 dönüm alan üzerinde; 11 bloktan oluşan, 250 adet sanayi dükkânı,20 adet ticari amaçlı iş yeri, İdari ve Sosyal Tesis alanı, Sağlık Tesis alanı, genel otopark alanı ile işletmelerimize kendilerini geliştirmesi, yeni teknolojilere ayak uydurması imkânı sağlayacak,şehir merkezinde görüntü ve gürültü kirliliğini ortadan kaldıracak projemiz, aynı zamanda üç binden fazla vatandaşımıza iş imkânı sağlayacak.Projemiz, benzer sorunlarla yaşayan birçok belediye tarafından örnek gösteriliyor, referans kabul ediliyor.İlçemizin büyüme ve istihdam potansiyeline katkı sağlayacak yatırımları tamamlamak için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.



 

Anahtar Kelimeler:
SamsunBafra
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.