Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Bafra otizm Kaymakam Ahmet Adanur'a ziyaret etti

Yapılan ziyaretlerde Kaymakam Sayın Ahmet Adanur’a dernek Başkanı Mahmut Özkök dernek hakkında Kaymakam Ahmet Adanur’a yapılan faaliyetler hakkında bilgiler verildi. Mahmut Özkök Derneğimizde Günlük Bakım ve Yaşam evi ile ilgili projelerinden bahsetti yapılan çalışmaların bir yazısını Kaymakam  Adanur'la paylaşıldı.

Dernek yerleşkesinde özel  çocuklarımızın çalışmalarında emeği geçen çocuklarımızın işlemeli resim tablosunu hediye ettiler. Derneğimiz  ayrıca çalışmalarında kendi elektriğini kendi üreten bir dernek olarak yapacağımız çalışmalarımızda kurs yönetimi ve çocuklarımızla örnek projeler üretmeye devam edeceğiz.

Yapılan ziyaretlerde Bafra  Otizmle Yaşayan Aileler Derneği Türkiye Otizmle yaşayan  Dernekleri Federasyonu Yönetim kurulu  üyesi  (ODFED)  Bafra otizmle yaşayan aileler Dernek Başkanı Mahmut Özkök ve yönetim kurulu üyeleri ile Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur’a yapılan ziyaretlerden memnuniyetlerini  iletti dernek yönetimi ile birlikte hatıra fotoğrafı  çekimi yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.