Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner797

Bafra Şehitler İçin Yürüdü

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Bafra Şubesinin organize ettiği şehit yürüyüş, Dernek Binası önünde başladı. Yürüyüş, Beşyol, Tekel Caddesi üzerinden Cumhuriyet Meydanında son buldu.

Burada konuşma yapan Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Bafra Şube 2'inci Başkanı Gazi Astsubay Hakan Keser şunları söyledi, "Görünüşte katil Esed'in rejim güçleri yapmıştır.

Ama biz biliyoruz ki, bu kuklanın efendisi Rusya'dır. Başta ABD olmak üzere sözde NATO müttefiklerimizin elbirliği ile Suriye'nin kuzeyinde oluşturdukları terör karidoruna PKK yuvalarına karşı yürüttüğümüz mücadele sonucunda iyi ilişkiler kurmaya çalıştığımız Rusya, Libya ve Adlib konularında tarafını açıkça seçmiş, husumetini ortaya koymuştur. ABD ve NATO ise timsah gözyaşları dökmektedir.

Suriye'de yaşananların yükünü yıllardır çeken milletimizin artık sabrı ve tahammülü kalmamıştır diye Keser şöyle devam etti., "Sözde medeni dünyanın bugün mültecilere nasıl davrandığını hep beraber görmekteyiz. bu davranışların bedelini elbette bir gün ödeyeceklerdir" dedi.

Konuşmanın ardından grup dağıldı.

Yürüyüşe, Bafra Belediye başkanı Hamit Kılıç, AK Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.

Anahtar Kelimeler:
Bafraşehit
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.