Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner797

Bafra TSO’ dan Üyelerine “Dijital Pazarlama” Eğitimi

Doç. Dr. Bahar Türk“Dünyada kabul görmüş tanımına göre Dijital Pazarlama, Ürün ve hizmetleri tanıtmak için masaüstü bilgisayarlar, cep telefonları, diğer dijital ortam ve platformlar gibi internet ve çevrimiçi tabanlı dijital teknolojileri kullanır” dedi.‘Neden Dijitalleşmeye İhtiyaç Var?, Dijital Dönüşümün Yararı, Dijital Marka Olmak, Dijital İşletmeler Nelere Dikkat Etmeli? konularına değindi.

Türk “ İşletmelerde dijitalleşirken; Sosyal medya, Mobil pazarlama, E-postapazarlaması, Web ve blog pazarlaması, Online müşteri ilişkileri yönetimi,Yeni teknolojilerin markaya ve pazarlama süreçlerine entegrasyonu konularını bütünsellik ile güçlendirmeniz gerekmektedir.

Dijitalleşmek tüm dijital süreçler yer almak değildir. Her işletmenin gerçekleri farklıdır. En öncelikli hedef markanın gerçekleri ile uyumlu olan alanlarda dijitalleşmektir. Yapılan tüm dijital çalışmalarda «işletme» değil «müşteri» odak noktası olmalıdır” dedi.

Sunumda Dijital pazarlama konusunuDünyadan ve Türkiye’den örnekler verildi.

Genel Sekreter Talip Şahin “Odamız pandemi sürecinde de dijital ortamlarda birçok eğitim düzenlemiştir. Ancak bu gün ilk defa gerekli tüm Covid-19 tedbirlilerini alarak yüzyüze eğitim gerçekleştiriyoruz. Ben değerli bilgilerini bizlerle paylaşan eğitmenimize ve tüm katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ediyorum, önümüzdeki süreçte yine yüz yüze eğitim yapmayı arzu ediyoruz ”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.