Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Bafra TSO Yenilenen Yüzüyle Hizmette

Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar yaptığı açıklamada “2020 yılı Ocak ayından yapımına başlanan Odamız hizmet binası Mayıs ayında tamamlanmış ve bu gün itibari ile de üyelerimize ve bölgemize burada hizmet vermeye devam edecektir. Hizmet binamızın yapımı aşamasında çalışmalarımıza katkı ve destek veren Üyelerimize, Oda Meclisimize, Yönetim Kuruluna ve personelimize teşekkür ederiz.

TOBB’un da katkı ve destekleriyle böyle işlevsel bir hizmet binasını ilçemize kazandırdık. Hizmet binamız 285 metre kare alan üzerine 4 katlı olarak yapılmışolup, gerek hizmet birimlerimizle, toplantı ve eğitim salonlarımızla gerekse üyelerimize hizmet sunacak çeşitli kurum vekuruluşlara tahsis edebileceğimiz çalışma ofislerimizle uzun yıllar Bafra, Alaçam ,19 Mayıs ve Yakakent ilçelerimizde faaliyetlerini sürdüren üyelerimize hizmet verecek bir bina inşaaettik. Odamızın ilçemize ve bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyor, başta TOBB Başkanımız Sayın M.RifatHisarcıklıoğu olmak üzere emeği geçen herkesebir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.